Manroland Sheetfed на drupa 2016

1165
Manroland Sheetfed на drupa 2016

Основното нововъведение от Manroland Sheetfed на Drupa е новата Roland 700 Evolution, печатна машина, която, според компанията, предлага гъвкавост без аналог и отлично качество на печат.

Manroland Sheetfed на drupa 2016

 

Сред водещите технологии, използвани в Roland 700 Evolution, са едновременно зареждане на формите за съкращаване на времето за подготовка, системата Quick Start Plus за значително намаляване на технологичния брак в началото на тиража, конфигурацията Ultima с вградени системи за печат със студено фолио InlineFoiler и InlineCoating за лакиране, LED технология за сушене за съкращаване на времето за изработка и по-екологично производство.

Освен технологични иновации, Manroland Sheetfed ще покаже и гамата си поддържащи решения, разработени на базата на очакванията на печатниците за по-високи производителност, надеждност и предвидимост.

Решения за повишаване на ефективността

  • ProServ 360º Performance – осигурява пълна сигурност на производството, от момента на инвестицията, чрез периодични проверки на машините, поддръжка и анализ на производителността.
  • Портфолиото решения за управление на печатните машини и управление на качеството помагат на печатниците да внедрят производствен процес с високо ниво на автоматизация, чрез продукти за онлайн сътрудничество, обработка на поръчки, решения за автоматизиран контрол на качеството и управление на цветовете.
  • Printcom – е решение, което осигурява стабилен, висококачествен и екологичен печатен процес чрез най- новите сертифицирани компоненти, от редакционното съдържание до предпечата.

Rafael Penuela, изпълнителен директор на Manroland Sheetfed, каза: „Посетителите на щанда ни ще видят ефективността на решенията на Manroland Sheetfed и как те могат да помогнат на печатниците да се справят с много предизвикателства в индустрията в съвременността и бъдещето.“

Източник: пресинформация на Manroland Sheetfed
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.