Manroland Web Systems на drupа

1426
Manroland Web Systems на drupа

Нововъведенията на компанията предизвикаха положителни реакции сред посетителите на drupa 2016, включително в областта на цифровите довършителни технологии.

Manroland Web Systems на drupа

 

По време на изложението Manroland Web Systems показа широка гама решения, системи и нововъведения, всички разработени с цел да подпомогнат успеха на клиентите. Компанията отчита drupa 2016 като голям успех.

Продажби
За производство на рекламни материали, Manroland Web Systems е продала две 96 странични печатни машини LITHOMAN и две 16 странични ROTOMAN. За вестникарския бизнес беше представена новата производствена линия GEOMAN и бяха сключени няколко сделки за обновяване на оборудване. Компанията реализира и продажба на онлайн дигитална довършителна система FoldLine, която беше показана на изложението и имаше демонстрации на живо всеки ден. Освен това, Manroland Web Systems представиха няколко нови проекта, ориентирани към дигиталния печат.

Сервизни договори и онлайн магазин
По време на изложението компанията подписа няколко сервизни договора, включително рециклиране на машина на друг производител за клиент от Индия. Интернет магазинът на компанията също беше посрещнат с голям ентусиазъм. Много клиенти проявиха интерес към новаторският денонощен онлайн магазин за части за бизнес клиенти.
„Искахме да предложим на клиентите си онлайн магазин Manroland, изпълнен с полезна информация, който да е лесен за употреба като другите сайтове за пазаруван през интернет“, коментира Alexander Wassermann, директор на Manroland Web Systems. „Като обновихме онлайн магазина, който представихме на drupa 2016, превърнахме идеите си в реалност. Предлагаме бърза, гъвкава и удобна доставка на части – това е истинско предимство за клиентите ни.“

Дигитални технологии

„Много сме доволни от резултатите на drupa“, допълни Wassermann. „Представянето ни беше отлично: още веднъж доказахме, че изпреварваме времето си. Освен двойният ни акцент на – цялостна система за цифрово производство с вградено довършване (нашият FoldLine в комбинация с Prosper 6000S на Kodak), посетителите научиха повече за постоянните ни усилия в областта на разработване на цялостна и ориентирана към клиентите продуктова гама.“

Източник: manroland-web.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.