Mimaki JV400-SUV ще дебютира на FESPA 2013

1144

Ще можете да видите новия модел на Mimaki JV400-SUV и да тествате заедно с него RIP-а RasterLink6 на щанд J5S по време на изложението FESPA 2013

mimaki JV400-SUV
Принтерът JV400-SUV е показан за първи път на FESPA 2012 като прототип.

„От датата на представянето си по време на изложението FESPA миналата година, модели от серията широкоформатни принтери JV400 са инсталирани по целия свят и серията е наградена с няколко престижни награди. Най-новият член на семейството JV400 е JV400-SUV.  Той използва солвентни UV мастила и осигурява високо качество с ярки цветове и голяма трайност. Очакваме с нетърпение FESPA 2013 за да представим новото попълнение в серията.“ каза Mike Horsten, главен маркетинг мениджър на Mimaki EMEA.

JV400-130/160SUV печата с четири цвята (CMYK) със скорост до 18 кв. м. в час при икономичен печат с по-ниска резолюция . Принтерът работи със специално разработени мастила на Mimaki. Благодарение на специалната технология на мастилата и на последващото UV фиксиране, отпечатаният слой е изключително гладък, с висока степен на блясък и устойчивост на надраскване. След фиксиране на мастилото, копията са напълно сухи и готови за последващите довършителни операции.

Освен JV400 по време на изложението Mimaki ще покажат RIP-а RasterLink6.
Една от новостите при RasterLink6 е допълнителен интерактивен прозорец за настройки за симулирането на Pantone и спот цветове със CMYK. По време на изложението посетителите ще могат да тестват RasterLink6 с машина на Mimaki.

Източник: www.mimakieurope.com
Преведе: Радина Дойнова

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.