Mitsubishi представи достъпно CtP решение за печат на вестници

1869
Spread the love

Mitsubishi Imaging, водещ производител на CTP системи представи Digital NewsPro, достъпно CTP решение, създадено специално за експониране на пластини за печат на вестници и книги в кратки тиражи.
Digital NewsPro е пълноценно CTP решение, което използва доказанататехнология на Mitsubishi – пластини Silver DigiPlate,съчетани с експонатор Katana и устройства за прегъване на пластините,предвидени за изискванията на вестникарските печатни машини.

Silver DigiPlate са доказали високото си качество и имат сериозенпринос в преминаването на много печатници на вестници към CTPтехнологията. Silver DigiPlate е цялостна линия от цифрови полиестернии хартиени пластини, идеални за кратки черно бели и пълноцветни тиражина листови и ролни офсетови машини. Тиражоустойчивостта им е до 25 000печатни удара за тези с полиестерна база и до 10 000 за пластините схартиена основа.

Чрез преминаване към CTP напълно се избягват ръчните процедури попроизводството на пластините, както и експонирането на филм. Спестявасе много време чрез електроннен монтаж и експонацията директно върхупечатните плаки. Сепарациите съвпадат отлично и се премахвавероятността от грешки при ръчната обработка.

inline_509_http://prepressbg.com/images/12-07.png

Източник: whattheythink.com

Биографична информация