Müller Martini и Sitma предлагат съвместни решения за влагане и индивидуално опаковане

1531

Производителите на книговезка техника Müller Martini (Швейцария) и Sitma (Италия) подписаха бизнес споразумение за сътрудничество. Благодарение на него графичната индустрия ще може да се възползва от голям брой системи за влагане на рекламни материали и индивидуално опаковане на продуктите във фолио.

Müller Martini

Производството на издания с вложки и индивидуални опаковки бележи ръст в глобален мащаб. Опаковането във фолио осигурява високо ниво на защита по време на транспорта. То гарантира, че печатният продукт заедно с всички листовки, рекламни материали, купони, подаръци ще стигне до читателя в компактен пакет и в перфектно състояние. Наред с това, пакетирането във фолио е по-екологично от опаковането в хартия.

Някои страни изискват списанията, които се доставят до абонатите по пощата, да бъдат опаковани във фолио. Все повече печатници инвестират в системи за опаковане, които да допълнят възможностите на машините им за шиене с телчета и лепене на печатни издания.

Швейцарската компания, специализирана в довършителната техника, Müller Martini и италианската Sitma, пазарен лидер в системите за опаковане и влагане, станаха партньори. Така производителите могат да предложат на клиентите си широка гама от системи за индивидуално опаковане и влагане, като и нужната техническа поддръжка.

„С това сътрудничество, разширяваме гамата си от гъвкави производствени системи, оборудвани с интелигентна автоматизация”, заявиха Felix Stirnimann, корпоративен мениджмънт на Müller Martini и Aris Ballestrazzi, президент на Sitma Machinery S.p.A. „Клиентите ни ще имат по-високо ниво на сигурност на инвестициите си и благодарение на това ще могат значително да оптимизират употребата на машините си.”

На снимката от ляво на дясно: Lamberto Tassi (президент на Sitma S.p.A.), Aris Ballestrazzi (президент на Sitma Machinery S.p.A.), Felix Stirnimann (корпоративен мениджмънт на Müller Martini) и Alois Hochstrasser (Управителен директор на Müller Martini Marketing AG)

Източник: пресинформация от Müller Martini
Превод: Мартин Новев

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.