Muller Martini с ново име

1741
Muller Martini с ново име

От 03 юни 2015 името на фирмата е Müller Martini Eastern Europe GmbH, тъй като компанията отговаря и за Източна Европа.

 

Müller Martini в Австрия е и фирма-майка на дъщерните фирми в Източна Европа.

 

От Виена компанията се грижи както за австрийския пазар, така и за държави като Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Словения, Хърватска, Сърбия, страните от бивша Югославия и Русия, включително всички републики, които преди бяха в състава на Съветския съюз.

От 03 юни 2015 името на фирмата е Müller Martini Eastern Europe GmbH и така е регистрирана в търговския регистър под № FN118439a. По повод тази промяна в името на фирмата и новата регистрация се коригира и пощенския код, защото Ранерсдорф вече няма собствена пощенска станция. Обслужващата пощенска станция е в гр. Швехат, затова новият пощенски код е А-2320 Rannersdorf.

Промяната на името на фирмата няма никакви други директни последствия. От този момент нататък клиентите и партньорите ще получават всички писма, оферти, фактури, кредитни известия и т.н. от Müller Martini Eastern Europe GmbH.

Източник: писмо от Roland Henn / Müller Martini Eastern Europe GmbH

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.