Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

1644
Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

В изложбената си площ компанията ще демонстрира значението на интелигентната свързаност и изцяло автоматизирания работен процес.

Muller Martini ще покаже Finishing 4.0 на drupa 2016

 

Много футуристи, особено в Европа, вярват, че в момента преживяваме „постинформационна“ революция. „Индустрия 4.0,“ или четвъртата индустриална революция се смята за следващата фаза в цифровизирането на производственият сектор.

Индустрия 4.0 също така е наричана „Интернетът на нещата,“ който ще създаде технологии, които ще променят индустрията. В областта на довършителните работи тези нови технологии трябва да се погрижат за гъвкавостта на производството, дори когато става дума за единични бройки, в условията на високо автоматизирано производство в големи мащаби.

Въпреки че експертите вярват, че икономиката на бъдещето ще е базирана на цифровите мрежови решения и неспирния обмен на информация, Bruno Muller, изпълнителен директор на Muller Martini CEO, коментира: „Това бъдеще настъпи преди много години в графичната индустрия и решенията на Muller Martini отдавна водят по този път. Ние искрено представяме „Finishing 4.0“, защото интелигентите възможности за свързване на нашите машини позволява най-високи нива на разнообразие и гъвкавост, независимо от дължината на тиражите, форматът и съдържанието. Ще споделим и демонстрираме тези възгледи на посетителите на drupa 2016.“

Finishing 4.0 на Muller Martini е под влияние на иновативните решения за довършване на дигитално и офсетово отпечатани продукти, интелигентна автоматизация и свързаност, максимални възможности за разнообразие и гъвкавост на дължината на тиражите, размерите и съдържанието и цялостен работен процес без човешка намеса. На щанда на Muller Martini посетителите на drupa ще видят сами как високо автоматизираните довършителни системи на Muller могат да им помогнат да произвеждат изгодно както дълги, така и ултракъси тиражи и да получат възможности да стартират нови бизнес модели и източници на приходи.

Източник: пресинформация на Muller Martini
Превод: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.