Mutoh Белгия сключи споразумение с Summa Европа за дистрибуция на висококачествени ролни режещи плотери

1848
Mutoh Белгия сключи споразумение с Summa Европа за дистрибуция на висококачествени ролни режещи плотери

Съгласно споразумението между компаниите, Mutoh ще предлага в EMEA региона (Европа, Близкия Изток и Африка) определени модели от режещите плотери на Summa.

 

Това са:
SummaCut® серия модели D60, D140 и D160 с режеща площ съответно 60, 135 и 158 см и SummaCut® D140FX (135 см режеща площ) висококачествени drag knife режещи плотери
S-Class 2® 160T топ модел тангенциален режещ плотер с 158 см ширина на рязане.

Горепосочените модели Summa режещи плотери ще се предлагат от Mutoh Belgium n.v. и Mutoh Deutschland GmbH чрез широката мрежа от оторизирани дистрибутори заедно с актуалната ValueCut® серия drag knife режещи плотери.

“Привилегия е да работим с една от най-известните марки режещи плотери на пазара, за да допълним портфолиото си от качествени машини” казва Nick Decock, маркетинг мениджър на Mutoh Белгия. “Summa режещите плотери са перфектното допълнение към нашите висококачествени широкоформатни екосолвентни принтери за външна реклама и носители на редица награди от ValueJet® серията. Амбицията ни е да предложим професионално, високопродуктивно и функционално решение за печат и рязане по контур. С пакетното решение от ValueJet® широкоформатен принтер и SummaCut® режещ плотер се затвърдява предимството от работа с две машини за печат и рязане по контур – принтер и режещ плотер. С две устройства ще печатате и режете по контур бързо, лесно, прецизно, безпроблемно и автоматизирано”, заключва Decock.

“С удоволствие ще си сътрудничим с Mutoh – пионерът в индустрията и днешният пазарен лидер при широкоформатните екосолвентни принтери”, казва Geert Pierloot, маркетинг мениджър на Summa. “Репутацията на добре познатите широкоформатни екосолвентни принтери от серията ValueJet, които са произведени в Япония е много силна.

Сътрудничеството ни с Mutoh предлага възможност за увеличаване на продажбите на режещите ни плотери, чрез широката мрежа от опитни и утвърдени Mutoh дистрибутори”, добавя Pierloot.

 

Като официален партньор на Mutoh за България, Адком предлага пакетно решение за качествен широкоформатен печат и рязане по контур на топ цена.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.