Mutoh на изложенията Heimtextil и PSI 2018

1154
Mutoh на изложенията Heimtextil и PSI 2018

Mutoh показа сувенирни принтери, широкоформатни хибридни и сублимационни принтери по време на текстилното изложение Heimtextil 2018 (09-12.01.2018) във Франкфурт, и на изложението за рекламни материали и услуги PSI, което се проведе от 09-11 Януари 2018 в Дюселдорф.

За Mutoh участието на PSI е първо и по време на него представи решенията си от сувенирни принтери за директен цифров печат с UV LED мастила за персонализиране на 2D и 3D медии, както и на цилиндрични предмети.

По време на най-голямото текстилно изложение Heimtextil 2018 (09-12.01.2018), което се проведе във Франкфурт, MUTOH представи утвърдени решения за печат върху интериорни деко пана, декоративни тъкани, тапицерии, калъфки, платове за чадъри, завеси и много други.

На PSI бяха представени супер успешните модели:
Mutoh ValueJet VJ-426UF шест цветен (CMYK, бяло и лак) сувенирен UV LED принтер, A3+ формат
Mutoh ValueJet VJ-626UF шест цветен (CMYK, бяло и лак)сувенирен UV LED принтер, A3+ формат
Mutoh ValueJet 1638UH шест цветен (CMYK, бяло и лак) високопроизводителен широкоформатен хибриден UV LED принтер с ширина 165 см

Посетителите видяха редица приложения на Mutoh принтерите и се вдъхновиха от възможността на уникални декорации и персонализации на сувенири като алтернатива на тампонния и сито печат.

ValueJet 626UF LED UV
На снимката: ValueJet 626UF LED UV принтер за директен печат върху сувенири

Mutoh ValueJet VJ-626UF e 6-цветен (CMYK, бяло и лак) A2 формат LED UV принтер. Печата върху голямо разнообразие от твърди субстрати с дебелина до 150 мм.

Опционална ротационна приставка позволява 360° директен печат върху цилиндрични обекти с диаметър между 30 и 120 мм и дължина до 360 мм.

Размера на масата за печат е 594 x 483 мм и принтера е предназначен за качествена персонализация на подаръци, предмети, сувенири, награди, табели, стикери, етикети, опаковки и др.

Разделителната способност на печат е до 1440×1440 dpi, субстратите се захващат на масата чрез вакуум и се позиционират прецизно с помощта на LED показалец. Дебелината на заредения за печат субстрат също се измерва автоматично.

ValueJet 1638UH
на снимката: ValueJet 1638UH високопроизводителен широкоформатен хибриден UV LED принтер

Принтерът е с ширина на печат 1625 мм и е оборудван с две печатащи глави и две UV LED лампи за фиксиране на отпечатъците, които осигуряват висока производителност. Принтерът печата върху голям набор от гъвкави и плоски цветни, прозрачни и термочувствителни материали с дебелина до 15 мм и тегло до 15 кг (плоскости) / 30 кг (ролни материали).

Принтера прави безупречни отпечатъци върху голям нaбор от субстрати – ABS пластмаси, стъкло, алуминиеви, поликарбонатни, полиетиленови, полиестерни, акрилни, PP, PS, PVC, Tyvek плоскости и други.

Mutoh ValueJet 1638UH UV LED бе удостоен с престижна награда от Европейската Асоциация за Дигитален Печат (EDP) в категория „Най-добър плоскопечатен/хибриден принтер със скорост на печат до 20 м2/ч.

На Heimtextil Mutoh представи широкоформатните принтери ValueJet 1948WX (сублимационен) и Valuejet 1938TX (директен печат върху плат)

 

Mutoh ValueJet 1948WX

Високопроизводителният широкоформатен сублимационен принтер Mutoh ValueJet 1948WX с ширина на печат 1900 мм разполага с 4 броя шахматно разположени печатащи глави и вградени нагреватели, позволяващи висока скорост на печат и голяма производителност. Производствената скорост на печат достига зашеметяващите 125 м²/ч.
Принтерът е точния избор за бързо разрастващи се компании, които изискват високо качество на печат при голяма производителност.

ValueJet 1948WX е подходящ за производство на домашен текстил – дамаски, пердета, покривки, стенни пана, висококачествени деко платове, флагове, банери, транспаранти, модна и спортна екипировка и много други.

Mutoh ValueJet 1938TX

Mutoh ValueJet 1938TX с ширина 1910 мм и две шахматно разположени печатащи глави е специализиран за къси тиражи и персонализирано производство на облекло, тапицерия, модни облекла, бански костюми, интериорен текстил, домашен текстил, знамена и др.

ValueJet 1938TX предлага типични производствени скорости с високо качество на печат до 40 м²/ч. Може да работи както с пигментни текстилни мастила, така и с универсални сублимационни мастила за директен печат. Принтерът е оборудван със специализирана система за подаване и водене на плата чрез изпъване, която работи с ролки с тегло до 100 кг.

Източник на информацията: www.adcom.bg

Адком
гр. София
1408
Ул. „Майор Първан Тошев“ № 18-20
Тел.: 02/ 81 81 081
Тел.: 02/ 958 61 35
www.adcom.bg

Профил на Адком в каталога Полиграфия Инфо.

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.