Mutoh пусна нов модел режещ плотер за рязане по контур

4563
Mutoh пусна нов модел режещ плотер за рязане по контур

Световният лидер в производството на режещи плотери Mutoh представи своя нов модел SC-PRO 1650 плотер за рязане на надписи, знаци и предварително отпечатани стикери.

Проектиран и произведен от Mutoh Europe, новият SC-PRO с размер на рязане 164 см е универсален и професионален режещ плотер за изрязване на винил, при който е интегрирана технологията на Mutoh EPOS за автоматично изрязване по контур.
Базиран на легендарните SC- серии, в новия SC-PRO 1650 може да се зареди медия с ширина 1850мм.,а максималната ширина на рязане е 1635мм. Плотерът е екипиран с 4 препозициониращи се ролки, позволяващи използването на медии с различна ширина. OFF-CUTS до 200мм. Новият SC-PRO 1650 може да изрязва широк кръг от материали за изработването на знаци и основно самозалепващо PVC, с максимална дебелина до 1мм. Системата за воденето на медията гарантира прецизност дори и при дълги файлове. Силата на натиск може да се настройва от 20 – 450 гр., за постигане на оптимални резултати. Скоростта на рязане достига 1 м/сек с максимално ускорение от 2.75 G.

Атрактивната цена от 7990 евро за новият режещ плотер SC-PRO 1650 е формирана като цялостно решение за изрязване на вашите идеи. Комплектът включва режещ плотер с крака и система за подаване на медията, кошница за медията, софтуера EasySIGN Power Pack Mutoh Edition, кабели и аксесоари.

АВТОМАТИЧНО РЯЗАНЕ ПО КОНТУР
В допълнение на възможностите при изрязване на знаци, SC-PRO 1650 може да работи в тандем с всеки широко-форматен принтер до 64“, с възможност за печат върху самозалепващо PVC.
В плотера е интегрирана и технологията MUTOH EPOS за автоматично изрязване по контур на предварително отпечатни стикери и знаци без намесата на оператора на плотера. Изрязването по контур и на много дълги отпечатъци е възможно, благодарение на автоматичната мулти-сегментна система за подравняване.
Ръководството на SC-PRO Print & Cut’ Application Guide в комплект с плотера позволява на потребителите да го използват максимално ефективността му. Ръководството обяснява:
  • Как да се инсталира софтуера за комуникация
  • Как се използва CutServer
  • Как да се съчетае печатащия и режещия софтуер
  • Практически съвети и трикове
  • Обяснение за функционалността на клавиатурата
  • Подробно обяснение на процедурите свързани с рязане по контур.

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.