Mutoh спечели награда за най-добър продукт

1876

По време на SGIA 2012 в Лас Вегас, един от продуктите, който бе удостоен с наградата на Graphic Imaging Association (SGIA) „Продукт на годината“ е отпечатан с ValueJet 1628 TD на текстилни медии – Deko-Green 100%, които са от рециклиран плат.

Участвали са тридесет и осем компании от цял свят, които показаха в съревнованието 80 продукта в 21 категории. Продуктите оценените по време на SGIA 2012 Expo тази година са  най-иновативните цифрови продукти реализирани в производство.

Mutoh Америка, Inc, са използвали 64-инчов принтер ValueJet 1628TD за директен печат на плат, който е предназначен както за директен печат на полиестерни,памучни и други неразтегливи платове, така и за термо-сублимационна хартия. Моделът на Mutoh ValueJet 1628TD, може да печата с 41 м2/ час, като можете да избирате от различни видове мастила: мастила за сублимация, дисперсни мастила за директен печат, реактивни мастила за печат на памук или пигментни мастила на водна основа модифицирани за универсален печат на плат.

Deko- Green 7058RCFLBS е европейска медия, която осигурява безупречно качество на печат и жизненост на цвета, което до сега не е било постигнато от друг рециклиран плат досега на пазара. Той представлява оптично избелен плат идеално пригоден за банери, декори, дисплеи, търговски изложения, както и места на продажби. Deko-Green е еднакво добър за вътрешна и външна употреба, UV стабилизиран е и има огнеупорно покритие.

награда Mutoh

Източник: Адком

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.