Oce представиха ColorStream 3500

2433
Spread the love

Холандският производител на цифрови преси Océ заяви, че представянето на най-новата му машина ColorStream 3500 слага началото на “нова ера в производствения цветен печат”.
inline_601_https://printguide.info/images/2011-01-26.jpg

ColorStream 3500 евисокопроизводителна мастиленоструйнамашина. Пълноцветнатаролна преса може да печата на роли сширина от 540 милмиметра.Océ са я създали за нуждитена потребители, които произвеждатпромоционални и рекламни материали,пощенски кампании и книги.
Международниятдиректор за маркетинга на ролнитемашинина Océ, Roland Stasiczek, каза, чепредставянето на ColorStream 3500 бетонирастатусът на компанията на “най-големиятдоставчик на ролни преси в индустрията.”“ColorStream 3500 използва опитана Océ в цифровите технологии,за да предложи машина с разнообразниприложения, създадена на основата надоказана технология”, допълни Stasiczek
Новата печатнасистема предлага скорости до 75 метра вминута, което е еквивалент на 505страници A4 вминута при конфигурация с един печатащмодул. За модел с два модула, скоросттанараства до 1 010 странициA4 в минута. Разделителнатаспособност на машината е 600 точкина инч.

Машината сепредлага в четирицветна конфигурацияс възможност за добавяне на пети и шестицвят. Потребителите могат да поръчат ибазов едноцветен модел с опция занадграждане за цветен печат.

Източник:printweek.com

Текста написа:Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация