OKI и FOREVER са в един отбор с FACTOR.BG

1643
OKI и FOREVER са в един отбор с FACTOR.BG

FACTOR.BG е новият официален и ексклузивен партньор на OKI в сегмента Graphic Arts. Само през март, 2018 г. – промоция на системи с бял тонер – OKI Pro7411WT и Pro8432WT!

FACTOR.BG представя последните попълнения в серията принтери на OKI с бял тонерPro 7411WT и Pro 8432WT. В комбинация с трансферните материали на FOREVER – Laser Dark No-Cut, Laser Light No-Cut, Water Slide, FlexSoft No-Cut, Laser Dark, Laser Transparent (No Backgroung), Classic+ Universal, Five Star, Multitrans, Multitrans Select, Multitrans Metallic, FACTOR.BG осигурява цялостно решение за трансферен печат върху практически всякакъв тип материали като тъмни и светли текстилни материи с всякакъв състав, кожа, стъкло, плексиглас, дърво, метал, керамика. Благодарение на белия тонер и медиите FOREVER No-Cut, изключващи нуждата от изрязване, комбинацията от принтер OKI и трансферни материали Forever, създава нов сегмент, преодоляващ специфичните недостатъци на конкурентните технологии, като директен печат, ситопечат и флекс/флок плотерните фолия.

 

Oki и Forever

С ниски разходи и висока производителност, новите принтери на OKI дават заявка за интеграция във всяка компания, следяща развитието и трендовете на текстилния, рекламния и сувенирния пазар и търсеща нови начини да предложи висока добавена стойност и уникални услуги на клиентите си.

Системите на OKI с бял тонер, в комбинация с материалите на FOREVER, се радват на огромна популярност в Европа, а и в цял свят. Ние, от FACTOR.BG, сме уверени, че скоро ситуацията в България ще бъде същата и много нови и съществуващи бизнеси ще се възползват от сериозните възможности за навлизане в нови пазари и съответните допълнителни печалби.

За да отбележим началото на партньорство с OKI и да представим новите модели принтери с бял тонер, Pro7411ВТ и Pro8432WT, до края на Март към всеки закупен принтер OKI Pro, освен стандартния пълен комплект тонер-касети C, M, Y, Wh, ние ще добавим втора касета с бял тонер, като подарък! Стандартната цена на тази касета е 858 лв. с ДДС.

За повече информация и оферти:
www.factor.bg
0896 738700

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.