Omet на LabelExpo

2445

Компанията Omet се оказва единствената в сектора на тясно форматния флексопечат, успяла в кратки срокове да предложи редица иновационни продукти и решения.

В края на 2011 по време на Labelexpo Europe бяха представени машините от серията XFlex – X2 и X4, а на drupa направи дебют и модула за мастиленоструен печат Omet JetPlus. Представен бе и модул за офсетов печат с ръкави. На предстоящото изложение LabelExpo Americas в Чикаго също ще има новост от Омет – машината XFlex X6 с ширина на ролата 530 мм.

„Omet XFlex X6 530 е една сбъдната мечта“ – казва директорът по продажбите и маркетинга на Omet г-н Марко Калкани. – „Нашият екип работи интензивно над този проект последните месеци за да предложи на клиентите всички възможни преимущества на XFlex Х6. Това са висока производителност при минимално количество брак при това в голям печатен формат. Други предимства са възможност за работа с широк гама материали, най-кратък път на преминаване на материала(по-малко брак) реализиран до този момент на такива машина, минималното време за пренастройване благодарение на ръкавна система. Също така съвременно устройство за контрол на регистъра VISION 2 и превъзходни системи за щанцоване и отстраняване на отпадъка. Всичко това прави Omet XFlex X6 най-изгодната придобивка от гледна точка на съотношението цена/качество“.

Машината Omet XFlex X6 530 ще бъде на щанда на компанията Omet Srl ( № 3123) на LabelExpo в Чикаго.

Източник: www.omet.it
Написа инж. Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в Украйна. Създал първата матура по полиграфия в България, която се зачита за прием в специалност "Полиграфия" в ХТМУ София. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Отскоро е назначен за преподавател в Националната професонална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска и украинска поезия и сърфира в социалните мрежи.