OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

1708
OMET ще представи iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

„Добре дошли в бъдещето“, тоест не, „Добре дошли в OMET – Домът на иновациите.“ Вече можете да се регистрирате за официалното представяне на печатната машина за гъвкави опаковки и картон Varyflex V2 Offset и iFLEX за печат на етикети.

iFLEX и VARYFLEX V2 Offset

 

На 19 май 2015, на специално събитие, OMET ще представи новата печатна машина Varyflex V2 Mid Web Offset за гъвкави опаковки и картон, с широчини от 670 мм и 850 мм. Разработената от фирмата и патентована офсетова част на машината с ръкави предлага безпрецедентно качество на печат, максимална гъвкавост, подобрен достъп до секциите и лекота на използване. Varyflex V2 отговаря на международните стандарти за предпечат, печатен процес и намастиляване, съчетана с ниски разходи за изработка на печатните форми и прецизно управление на цветовете. Varyflex V2 е синоним на отлично качество и рентабилност за печат на гъвкави опаковки, едно- или многослойни филми, картон, ламинати, както и за специални приложения.

На събитието ще бъде показана и новата машина за печат на етикети iFLEX, революционен продукт, който възвестява нова ера за тесния ролен печат с първото приложение на лазери във флексопечата. iFLEX се характеризира и с други революционни решения, които улесняват работата на печатарите и оптимизират работата на машината. 

Този дебют е едно от многото събития, организирани от OMET по време на изложението Converflex (19 – 23 май). OMET ще представи също и подбрана  галерия от технологии с решения за печат, предлагани от италианската компания, лидер на пазара за технологични иновации. Изложението ще се проведе в изложбения център на Милано заедно с други пет изложения: Ipack-Ima, Meat-Tech, Innovation Fruit, Dairy-Tech Intralogistica Italia, които могат да бъдат посетени с билета за изложението Converflex.

От 20 до 22 май, OMET ще отвори вратите на завода си в Lecco, за клиенти, които искат да видят демонстрации на Varyflex V2 Offset, iFLEX, както и на други машини от сериите XFlex X6 и XFlex X4.

Източник: flexography.org
Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.