Open Day за трета поредна година

1953
Open Day за трета поредна година
Spread the love

Денят на отворените врати се проведе в Novotel София на 12 юни 2015.

Българска асоциация за съвременна графика и печат организира за трета поредна година своя Ден на отворените врати. Събитие, което събира на едно място еднодневна семинарна програма с лектори от България и чужбина и Принт зона за демонстрация на печатни технологии, оборудване и материали.

 

inline_539_/images/2015/06/openday_bsba.jpg

 

Тази година основната тема на Open Day 3 беше управлението на цвета.

 

inline_661_/images/2015/06/openday1_4mdr.jpg

 

Емма Туденхам от FESPA обяви резултатите от мащабното световно проучване Print Census, проведено тази година. FESPA анкетира рекламни производители и доставчици от цял свят и по този начин предоставя актуална информация за посоката, в която се развива печатната индустрия и рекламното производство.

 

Цялото проучване се предоставя напълно безплатно само за членове на локалните асоциации. За България тази информация можете да получите, ако сте член на БАСГП

 

inline_402_/images/2015/06/openday6_6u08.jpg

 

Другите теми, които бяха представени в семинарната програма бяха:

  • Cloud базирани системи за контрол на рекламни проекти
  • MemJet технологията в цифровия печат на етикети и широко форматния печат
  • Цветова комуникация с Pantone Life
  • Новите Европейски регулации в светлинната реклама

 

inline_162_/images/2015/06/openday7_xnmf.jpg

 

В Принт зоната се представиха фирмите: Полиграфия Инфо, Коника Минолта, ЩЕРЕВ ЕТ, Криейтив Център.

 

Нашият екип представи най-новия проект – разработената от нас система от тестове Dotbrain.eu, чрез която можем да определим нивото на професионални знания и умения на кадрите в бранша. 

 

 

Всички снимки от събитието вижте тук. 

 

 

 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър