Open Day за трета поредна година

1999
Open Day за трета поредна година

Денят на отворените врати се проведе в Novotel София на 12 юни 2015.

Българска асоциация за съвременна графика и печат организира за трета поредна година своя Ден на отворените врати. Събитие, което събира на едно място еднодневна семинарна програма с лектори от България и чужбина и Принт зона за демонстрация на печатни технологии, оборудване и материали.

 

 

Тази година основната тема на Open Day 3 беше управлението на цвета.

 

 

Емма Туденхам от FESPA обяви резултатите от мащабното световно проучване Print Census, проведено тази година. FESPA анкетира рекламни производители и доставчици от цял свят и по този начин предоставя актуална информация за посоката, в която се развива печатната индустрия и рекламното производство.

 

Цялото проучване се предоставя напълно безплатно само за членове на локалните асоциации. За България тази информация можете да получите, ако сте член на БАСГП

 

 

Другите теми, които бяха представени в семинарната програма бяха:

  • Cloud базирани системи за контрол на рекламни проекти
  • MemJet технологията в цифровия печат на етикети и широко форматния печат
  • Цветова комуникация с Pantone Life
  • Новите Европейски регулации в светлинната реклама

 

 

В Принт зоната се представиха фирмите: Полиграфия Инфо, Коника Минолта, ЩЕРЕВ ЕТ, Криейтив Център.

 

Нашият екип представи най-новия проект – разработената от нас система от тестове Dotbrain.eu, чрез която можем да определим нивото на професионални знания и умения на кадрите в бранша. 

 

 

Всички снимки от събитието вижте тук. 

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.