Покана за Inkspiration Awards

122
Покана за Inkspiration Awards

IInkspiration Awards

Шестото издание на наградите на HP дава възможност да покажете бизнеса си на международна сцена. Крайният срок за подаване на заявки е 1 май 2020.

Този годишен конкурс показва най-добрата работа на клиентите на HP и отбелязва как прескачат границите на възможното в днешния свят на дигиталния печат.
Вашият шанс е и вашата компания да получи признание в печатната индустрия – защото страхотната работа заслужава да бъде отбелязана!

Носители на тази престижна награда от България са J Point Plus. Вижте повече тук.

Булгед също са носители на тази престижна награда в категория Publishing – първото място за целия регион – Европа, Близък Изток и Африка.

И тъй като е годината на drupa 2020, наградите ще бъдат обявени по време на изложението. Тази година организаторите са добавили още три нови категории:

Свързване с потребителите: ангажираността се превърна в нужда на пазара, а HP Indigo помага на печатниците и собствениците на марки за създаване на връзки с клиентите по различен начин. В тази категория ще бъдат включени продукти, които използват различни възможности на HP Indigo като SmartStream Mosaic, Collage, персонализация и специални издания в ограничени тиражи.

Устойчивост: една от най-силните тенденции на пазара днес и част от ДНК-то на HP Indigo за устойчиви решения. Тази категория ще включва всичко, свързано с рециклируеми медии, биоразградими продукти, свързани с HP водни мастила и всичко, което предполага намаляване на отпадъците и създаване на екологична осведоменост.

Време за достигане на пазара: Дигитализацията помага на марките да станат ефективни и да отговорят на претенциите на потребителите по най-бързия начин.
Примери за това са печат при поискване, тестови бройки, решения за уеб и печат или свързани с къси тиражи и специални издания – всичко това ще бъде включено в тази категория.

Крайни клиенти във високия сегмент: Тъй като името на категорията предполага, че ще бъдат включени всички premium печатни продукти, тя може да бъде свързана с продукти за различни пазари като козметика, фармация, алкохолни напитки и всеки пазар на луксозни продукти и опаковки.

Прочетете внимателно правилата за участие тук.

По същото време ще бъдат наградени и участниците в Scodix Design Awards 2020.

3 Print BulgariaАко имате въпроси, можете да се свържете с организаторите на конкурса или 3 Принт България, представител н HP Indigo.

 

Интернет портал за печатни технологии.