PragmatIC и Talkin’ Things в партньорство за интелигентни опаковки

774
PragmatIC и Talkin’ Things в партньорство за интелигентни опаковки

Двете компании създадоха стратегическо партньорство, което да доведе до пускането на масовия пазар на интелигентни опаковки съсредоточени около гъвкави интегрални схеми.

 

Talkin’ Things е световен доставчик на интелигентни опаковки, който работи с марки и компании за опаковки за интегриране на иновативни технологии, които им позволяват да се ангажират директно с потребителите си чрез оригинални персонализирани маркетингови кампании и да измерват възвръщаемостта на инвестициите чрез набор от инструменти.

 

Новото партньорство ще го вкара гъвкавите интегрални схеми FlexGP на PragmatIC в опаковките на цена, за която се твърди, че е „значително по-ниска“ от сравнимите опции, базирани на силиций.

 

Това, прогнозира Talkin’ Things, ще отвори нови сегменти на масовия пазар, които досега не бяха достъпни. Те добавят, че тъй като новите RFID / NFC FlexICs на PragmatIC са по-тънки от човешки косъм и са гъвкави, те ще бъдат незабележими дори в гъвкавите опаковки. В резултат на това се очаква, че това ще доведе до ангажиране на потребителите и възможности за защита на марката на трилиони продукти.

 

Главният изпълнителен директор на Talkin’ Things, Marcin Pilarz, заяви: „PragmatIC предлага гъвкава електроника на пазара на ценово ниво, което досега не беше налично за технологиите за интелигентни опаковки. Благодарение на това, Talkin’ Things ще може да насочи интерактивността към по-широка гама от висококачествени потребителски стоки, отколкото досега.” 

 

Текста написа: Мария Шабанска

Източник: https://www.pragmatic.tech

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.