Presstek показаха интегрирано web-to-print решение на Graphitec 2011

1375

Presstek демонстрира възможностите за генериране на приходи на печата по заявка по време на Graphitec 2011, от 7-и до 10-и юни в Париж.

Presstek 52DI

Компанията показа решение, в което е интегрирана пресата за сух офсет Presstek 52DI. Тя има вградена система за експонация на пластини без употреба на химикали и съвместно с PrintFlux изгражда цялостен web-to-print работен процес. Според Frederic Le Goff, управител на Presstek за Франция, „Има значително търсене от страна на клиентите за онлайн магазин, който да може лесно да се включи в офсетовия работен процес. След като разгледахме голям брой възможности избрахме PrintFlux за партньор, за да демонстрираме тези възможности на Graphitec.”

По време на шоуто посетителите имаха възможност да поръчат визитни картички на щанда на доставчика на web-to-print решения PrintFlux. Визитките бяха отпечатвани на Presstek 52DI на щанда на Presstek, за довършителните процеси се грижеше дистрибуторът на Presstek AJPlus. Благодарение на технологията на сухия офсет, листовете излизат от машината DI достатъчно сухи, за да бъдат книговезани почти веднага.

„Това е страхотен начин печатниците не само да видят интегрирания web-to-print работен процес в действие, но и да се срещната с високото ниво на автоматизация, качеството и ефективността на 52DI,”, добави Le Goff. „Освен това, те имат допълнителни визитки, които да използват след изложението”

Източник: howtoselfpublishbook.info
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.