Presstek ще представи нова дигитална печатна машина във Филаделфия

1735

На изложението във Филаделфия от 20 март до 2 април, Presstek ще представи 52DI UV – нова дигитална печатна машина.

52DI UV ще работи с UV мастила без съдържание на вода, което ще помогне за незабавно изсъхване на отпечатъка и възможност за печат върху обратната страна на листа без забавяне. Според инженерите от Presstek,  52DI UV ще печата еднакво добре както на хромирани медии, така и на офсетни, а също и върху фолиа, пластмаси и метализирана хартия.

По време на изложението Presstek ще представи и своето най-ново CTP Compass 4000 Series, както и пластините Aurora Pro Chemistry-Free и Vector FL52 с Freedom Pro.

По време на изложението Presstek ще има какво да покаже и в областта на софтуера. Ще бъдат представени web-to-print системата Pathway както и Latitude – система за управление на работните процеси.

„В нашата web-to-print DI дигитална и UV принт система, всеки един компонент играе ключова роля, за да можем да посрещнем непрекъснато растящите очаквания на потребителите.  Има стратегическа пазарна ниша, позиционирана между тонер-базираните решения и класическия офсетов печат. Печатните решения на Presstek се намират именно в тази ниша и ще помогнат на нашите клиенти да предлагат все по-добри и евтини услуги за крайния потребител. “, каза Mark Levin, президент на  Presstek за Америка.

Източник: printingtalk.com

Интернет портал за печатни технологии.