Quite Imposing Plus 4.0 с полезни нововъведения

1295
Quite Imposing Plus 4.0 с полезни нововъведения

Quite Imposing Plus е плъгин за Adobe Acrobat след 9-та версия и съвместява всичко необходимо за електронния монтаж. Последната му 4-та версия с куп подобрения излезе през пролетта на настоящата година.

Quite Imposing Plus 4.0

 

Една от новите функции е възможността за автоматична номерация на pdf файлове. Quite Imposing Plus 4.0 позволява задаване на място и промяна на шрифт, цвят, местоположение, както и добавяне на текст преди или след самата номерация.
Друга новост в Quite Imposing Plus 4.0 е възможността за вграждане на pdf файлове във вече съществуващи такива (например лого, което е било пропуснато първоначално). Този вграден файл може да се позиционира, преоразмерява и дори завърта.

Добавен е и инструмент за ръчна настройка на серия от страници, които да се ползват като шаблон за генериране на целия монтаж. Той е подходящ за специфични, рядкосрещани монтажи, за които не е предвидено решение сред богатия избор от вградени настройки. Автоматизиран е процесът по преоразмеряване на страници и задаването на еднакви размери на документа. Възможно е автоматично пренареждане на вече съществуващ документ, включително чрез определяне на правила. В контролния панел е добавена възможността за повтаряне на вече изпълнени команди.

Quite Imposing Plus 4.0 може да бъде закупен от сайта на разработчика или да бъде тестван безплатно под Windows и Mac.
Вижте повече във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.quite.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/