RAL Colours взима награда от German Design Award 2017

1276
RAL Colours взима награда от German Design Award 2017

За трета поредна година през 2017-та RAL Colours ще вземе награда от German Design Award. Тази година поводът за нея е цифровият колориметър Ral colorcatch nano, който ще вземе приза в категория за дизайн на продукт.

Ral colorcatch nano

 

Самата церемония ще се проведе на 10 февруари, като част от търговското изложение „Ambiente 2017” във Франкфурт. Конкурсът, който се провежда от 2012 година е сред най-известните дизайнерски конкурси по цял свят и се радва на отлична репутация, включително отвъд експертните среди.

Удобният, мобилен колориметър с джобен размер Ral colorcatch nano впечатлява с възможността си да измерва едновременно до пет цвята, независимо от повърхността и материала, като намира най-доброто съвпадение по RAL, която се визуализира с конкретни стойности. Всичко това се случва с натискане на един единствен бутон. В последствие тези стойности могат да се прехвърлят към конкретен проект с помощта на приложението за смартфони RAL iColours, работещо под Android и iPhone. По време на измерването на цвета, всякакви недоминиращи нюанси се премахват автоматично, заедно със замърсяванията и сенките.

Вижте повече за устройството във видеото:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.ral-farben.de

RAL скали можете да купите онлайн тук: онлайн магазин RAL скали

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/