Rhinestone System – Решение за апликация с камъни

5735
Spread the love

“StoneCut” е цялостно решение за дизайн и декорация на текстил с изкуствени кристали или камъни.
Пакетът предлага софтуер за дизайн,библиотека с шаблони, колекция от шрифтове и векторна графичнаколекция. Произволни шарки от камъни могат да бъдат създавани от текущия векторен дизайн или от библиотека с готови макети за дизайнс камъни както и настройка на  шрифтове с такива. Систематаможе да бъде използвана с помощта на режещ плотер или лазерен гравир ида добави нови възможности към бизнеса с апликация на текстил.

Как работисистемата StoneCut?

inline_135_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%201.JPG      inline_916_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%202.JPG
Създаденитевекторни графики в CorelDraw или Adobe Illustrator могат автоматично дабъдат прехвърлени в StoneCut.    Софтуерътпреработва графиката или шрифта на кръгчета с големината на избранитекамъни за апликация и изпраща проекта към режещия плотер или лазеренгравир, който изрязва проекта от специализиран материал за шаблони.
 
 inline_360_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%203.JPG    inline_49_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%204.JPG
 Следкато, шаблонът бъде подготвен се покрива с камъни или кристали и спомощта на четка се избутват в изрязаните дупки.    Камънитевинаги попаднат в дупките с лъскавата страна нагоре и лепилната странанадолу. Дизайнът се сваля от шаблона с помощта на трансферна лента и сеапликира със стандартна термотрансферна преса.
 inline_279_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%205.JPG    inline_590_http://www.adcom.bg/images/stories/products/GCC/rhinestonecat%207.JPG

 
Предимства на StoneCut System

• Няма изискване към марката плотер или лазеренгравьор.
• Не изисква сложни или скъпи настройки и устройства.
• Свобода при създаването на текст или графика вCorelDraw или Adobe Illustrator и лесно изпращане и създаване на шаблонв StoneCut.
• Изработване на трансфери без минимални количества ис ниски производствени разходи.
• Изработка на трансфери с различни големини ицветове.
• Възможност за работа с различни видове кристали икамъни (rhinestones, rhinestuds, nailheads, metallic domes и другиелементи), които се фиксират температурно.

Производство наширока гама продукти
• Изработка и декорация на дрехи и предмети заподаръци включително тениски, якета, шапки, чанти и др.
• Възможност за съчетаване на няколко различнитехники за декорация пр. директен печат, бродерия, апликация.
• Производство и продажба на готови за трансферапликации.

Необходимикомпоненти
• Софтуерен пакет за дизайн и производство – StoneCutRhinestone  Design за CorelDRAW или Adobe Illustrator. Включваръководство в pdf формат и видео обучение.
• StoneCut Rhinestone образци, колекция шрифтове,включително TrueType шрифтове и специализирани векторни библиотеки запроизводство на произволни дизайни с камъни.
• Пълен комплект с всички необходими инструменти иматериали, включващи материал за шаблони, силиконова трансферна лента,твърда подложка, четки, тави.
• Старт пакет включващ над 30 000 разнообразникристали и  камъчета. Материалите са с различна големина ицветност.

Източник: Адком

Биографична информация