Ricoh е избор номер едно за цветни и монохромни листови печатни машини

1525
Ricoh е избор номер едно за цветни и монохромни листови печатни машини

За втора поредна година Ricoh Europe остава избор номер едно за цветни, дигитални листови машини в Западна Европа за 2013 г. (според данни доклад на от InfoSource).

Постигнатият 36,2% пазарен дял се дължи на продажбите на моделите за дигитални печатни услуги Pro™ C901 и Pro™ C751™ на Ricoh. Допълнително е подобрена популярността на серията Pro™ C5110, производствена машина, която съчетава достъпност с отлично качество на печат, универсална за работа с различни печатни материали и компактни размери. Освен това, купувачите са избирали монохромните системи на Ricoh пред всички останали, извеждайки Ricoh на първо място за 2013 г. в Западна Европа, с дял от 24,0% (InfoSource). Този успех идва в навечерието на третата годишнина от партньорството при дигиталните машини между Ricoh и Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg), което беше обявено през пролетта на 2011.

Pro™ C901

Питър Уилямс, изпълнителен директор на Ricoh Europe PLC казва: „Разработването на нашата технология и услуги се фокусира върху променящите се нужди на търговските и корпоративни печатници, за да развиват своя бизнес в печата и извън него, като в същото време подобряват ефективността и рентабилността. Щастливи сме, че тези предприятия са ни направили първи избор за цветни дигитални машини в Западна Европа като цяло, а също и номер едно в топ седем пазарите по размер: Германия, Обединеното кралство, Франция, Италия, Испания, Холандия и Швеция. Както и в бързо развиващите се пазари като Турция. 

Освен това, партньорството ни с Heidelberg става все по-силно. Доставчиците на печатни услуги инвестират в цифрови цветни листови системи в резултат на силните им дългосрочни отношения с Heidelberg и допринасят за продължаващата популярност на технологията на Ricoh сред комерсиалните печатници.“

Източник: www.ricoh.com
Преведе: Мария Шабанска

Фирма Кантек се е заела със сериозната задача да представлява един от световните лидери в областта на цялостните решения за производствен печат- Ricoh.

Кантек
гр. София
1619
бул. „Никола Петков“ № 81
Тел.: 02 960 46 42
тел.: 0889 657 365
mtsvetanova@cantek.bg
www.cantek.bg 

Интернет портал за печатни технологии.