Ricoh представя най-обширното си портфолио на FESPA 2018

905
Ricoh представя най-обширното си портфолио на FESPA 2018

Ricoh ще използва FESPA, за да подчертае как последната им вълна от иновации може да помогне на доставчиците на печат да разширят ползотворно своите услуги.

Ricoh портфолио FESPA 2018

 

На щанда си от 224 кв. м в Зала 3.1, щанд A50 в Messe Berlin, от 15 до 18 май, Ricoh ще проучи със специалисти от печатния и комуникационния бизнеси, как да отвори нов свят от възможности за  живия сектор за визуална комуникация и дисплеи.

В пет отделни зони ще бъдат демонстрирани най-новите технологии за печатащи глави,  плосък печат, широкоформатен печат, директен печат върху текстил, листов и мастиленоструен печат.

 

Ricoh портфолио FESPA 2018

Зоната за приложения и софтуерно студио, включваща широк спектър от печатни мостри от множество системи Ricoh, ще акцентира допълнителните възможности. Тя също така ще даде възможност на посетителите да проучат много нови творчески възможности.

Греъм Кенеди, ръководител в Ricoh Europe, коментира: „Развълнувани сме да представим системи от нашето непрекъснато разширяващо се портфолио. От плосък печат за декорация и иновативен разходно-ефективен печат на текстил до широкоформатен печат и нашата собствена широко приета технология за печатни глави за мастиленоструен печат – разполагаме с решения за справяне с различни предизвикателства. Нашите специалисти ще бъдат на разположение, за да помогнат на посетителите да идентифицират възможностите за приходи и да разговарят за безпроблемна интеграция, която да подкрепя ефикасен и рационализиран работен процес.“

Щандът на Ricoh се намира в близост до семинарните зали и клубовете на FESPA, както и близо до главния вход. Посетителите се насърчават да проучат обширното разходно-ефективно портфолио на Ricoh и да открият как то може да им помогне да разширят бизнеса и възможностите си.

Източник: www.ricoh-europe.com
Текста написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.