Ricoh пуска нови латексови мастила

1676
Ricoh пуска нови латексови мастила

Латексовите мастила Ricoh AR се препоръчват за широкоформатните принтери Ricoh Pro L4100

ricoh pro l4100

Ricoh разработиха нови латексови мастила за своите широкоформатни принтери Ricoh Pro L4100. Тяхното официално представяне ще се състои по време на изложението FESPA Digital, което ще се проведе в Амстердам от 8и до 11и март.

По думи на производителя, новите латексови мастила Ricoh AR ще позволят да се повиши производителността на работата на принтерите, както и качеството на печат.

Новия продукт може да се използва за отпечатването на разнообразна продукция като постери, POP-материали, банери и др. В списъка с подходящи за печат материали са включени гланцирана хартия, PET, PVC, полиестер, памук, винил и др., както и материали чувствителни към нагряване.

Палитрата от цветове се представя от CMYK, Orange, Green, и White – белите мастила позволяват печат върху прозрачни и тъмни материали.

Друго, което може да се отбележи е екологичността на Ricoh AR. Получените сертификати за качество дават взъможност мастилата да се използват за печат на продукция, предназначени за образователните и медицинските учреждния.

Източник: printdaily.ru

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.