RKS и Полихром Сервиз с партньорство при предлагането на различни ракелни системи за клиенти в България

946
RKS и Полихром Сервиз с партньорство при предлагането на различни ракелни системи за клиенти в България

Продуктите на RKS са широка гама от ракелни системи включващи от ракелни ножове за ротационни сита, стабилизиращи ракели и периферни устройства, до различни други специализирани решения.

RKS logoRKS са лидери на пазара в областта на стабилизираните и двукомпонентни рекели, които са изработени от полиуретанови и въглеродни влакна или пластмаса, усилени със стъклени влакна .

Задълбочената работа на RKS в областта на научно изследователската и развойната дейност в тясно сътрудничество с фирма Gallus Ferd Rüesch AG позволява на компанията да допълни специфичните параметри и изискванията към ситопечатните единици на Gallus, за да покрие изискванията на графичния и индустриален печат.

Като пример за това е един от продуктите на RKS, а именно RS WP – ракелни ножове за ротационни сита създадени в комбинация от най-добрия карбон и несменяема гума  (Vulkollan®).

 

ракелни ножове за ротационни сита

Повече информация за предлаганите продукти на RKS можете да намерите при Полихром Сервиз.

Полихром Сервиз ЕООД
гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Вижте още в профила на Полихром Сервиз в каталога Полиграфия Инфо.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.