Roland представи новия широкоформатен мастиленоструен принтер VersaEXPRESS RF-640

2255
Roland представи новия широкоформатен мастиленоструен принтер VersaEXPRESS RF-640

Високоскоростният широкоформатен мастиленоструен принтер, предлага изключително качество на печат и ненадминати възможности за производство на изключително достъпна цена.

VersaEXPRESS RF-640

 

RF-640 на Roland включва най-съвременната позлатена печатаща глава, стабилна поемаща система, иновативни мастила с висока плътност Eco-Sol MAX 2 за печатни резултати с високо качество, като същевременно предлага увеличена производителност, лекота на използване и ефективност. Roland Intelligent Pass Control прецизно контролира разполагането на точката, което заедно със сертифицираните по GREENGUARD Gold мастила Eco-Sol MAX 2 осигурява наситен печат без ивици върху широк кръг от материали. RF-640 е разработен също и за оптимизиране на производството и намаляване на оперативните разходи. Уникалният дизайн позволява на RF-640 производство на наситен, ярък печат при скорост до 48,5 кв. м / час, със спестяване на до 20% мастило, в сравнение с предишните модели.

Производителността на RF-640 е подобрена от новата система Roland Ink Switching, която поддържа непрекъснат печат, като позволява на потребителите да зареждат резервна касета, която автоматично подава мастило на принтера, когато основната касета е празна. Друго удобство е новата Roland Printer Assist – авангардна система, която позволява на потребителя да управлява производството, тестов печат и почистващите функции директно от iPad таблет.

Други функции, които допълнително увеличават лесната употреба и оперативната ефективност включват мастилени касети с предно зареждане, лостове за зареждане на медиите в предната и задната част на принтера, както и конзоли, които правят зареждането дори най-тежката ролка проста задача за RF-640.

„Създадохме RF-640, в отговор на потребителското търсене за високопроизводителен принтер, който е достъпен, надежден, евтин и лесен за работа“, каза продуктовият мениджър на Roland, Ерик Цимерман. VersaEXPRESS отговаря на всички тези условия, предлагайки на потребителите високо качество на изпълнение и ненадмината стойност.“

RF-640 се предлага в пакет с мощния RIP софтуер на Roland VersaWorks, който е с инструменти за оптимизиране на качеството на изображението и работния поток, включително вградени PANTONE spot цветови библиотеки. Spot Color Replacement Tool ви позволява автоматично да конвертирате PANTONE спот цвят от дизайнерския файл в CMYK стойност за точно възпроизвеждане от RF-640, без повторно отваряне на файла-източник. VersaWorks може да работи с до четири Roland устройства и също така включва Predictive Calculator Ink, която изчислява количеството мастило, необходимо за завършване на всяко работно задание, така че потребителите могат да планират точно.

За безпроблемен печат без надзор има Roland OnSupport, който автоматично изпраща електронна поща или текстови съобщения до вашия компютър или смартфон, когато дадена печатна задача е завършена или мастилото е на изчерпване. Тази система също така бързо и лесно изтегля актуализации на фърмуера и важна информация за продукта.

VersaEXPRESS RF-640 е на разположение чрез оторизираните дилъри на Roland. Всеки принтер VersaEXPRESS RF-640 е с двугодишна гаранция за безпроблемна работа и с обслужване и поддръжка от Roland. Собствениците и потребителите на Roland могат да се възползват и от полезните ресурси на Roland Academy, включително безплатни уебинари, видеоклипове и практически инструкции, обхващащи всичко – от основните функции на принтера до сложни приложения и производствени техники.

Източник: www.marketwired.com
Преведе: Мария Шабанска

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.