Roland с нови модели от серията Versa Art: Roland RE-640/ Roland RA-640

2125

Новите широкоформатните принтери от серията VersaArt от Roland са оптимално съчетание на печатаща машина от висок клас с безупречен четирицветен печат и достъпна цена. Налични са за работа с два вида мастила: екословенти и пигментни.


Машините са оборудвани с печатащи  глави от най-ново поколение. Новата, позлатена глава дава възможност за прецизен печат със седем размера на капката, като подчертава и най-фините детайли на отпечатваното изображение.

Благодарение на новият профил “Generic Vinyl High Density” се постигат  силно наститени цветове с гладки градации и копринени текстури, в резултат на което се реализира  живо, фотореалистично изпълнение на отпечатъка. За  качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на бандинга чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете.

Новата функцията „On support” позволява продължителна работа на машината, без необходимост от постоянно присъствие на персонал, благодарение на възможността да се проследяват работните операции дистанционно.

Работата в режим CMYK X 2 предлага значителна производителност на новите модели, спрямо предходните. Екосолвентаната RE-640 достига до 23.1 м2/ч. , а при RA-640, заредена с пигменти мастила, скоростта достига до 33 м2/ч! 

Осем-каналната огледална конфигурация на цветовете елиминира неравномерността, която би могла да се получи по време на двупосочното принтиране.

Широкоформатните принтери от серията VersaArt дават свобода за работа в широк кръг от приложения: дизайнерски проекти, фотографски репродукции и плакати, банери и пана, графики върху превозни средства – дълготрайни, устойчиви и висококачествени отпечатъци, предназначени за външни и вътрешни условия.

Информация и видео за модела VersaArt RE-640
Информация и видео за модела VersaArt RA-640

За повече информация потърсете:
Графика МС ЕООД
гр. София, 1330, бул. „Акад. Иван Гешов” № 2Е , сграда 3, офис 202
Тел.: 02/ 920 00 62
факс: 02/ 920 07 52
www.graphicamc.com

Интернет портал за печатни технологии.