Roland с нов модел от серията SOLJET PRO IV: Roland XF- 640

1791

В първите дни на месец април Roland DG официално представи най-новата широкоформатна печатаща машина Roland XF- 640 /1.60 м/ от високата професионална серия SOLJET PRO IV.

Машината блести с нова визия – в червено, с идеята да подчертае най-силните характеристики на модела: супер бързина съчетана с висококачествен печат, надежност и здравина, подходящи за голяма продуктивност.

Работата в режим CMYK X 2 предлага двойно по-голяма производителност спрямо предходните модели и е безспорно най-бързият представител от семейството на Роланд до момента. Екосолвентаната Roland XF- 640 достига до 102 м2/ч!

Roland XF- 640

Машината поддържа новата серия мастила на Роланд : Ecosol Max 2 – без съдържание на никел. Новата серия се характеризира с висока механична устойчивост и тригодишна гаранция при външни условия, разширена гама от ярки цветове, повишена наситеност за по-богати цветoве и нюанси, бързо съхнене за по-голяма продуктивност, както и възможност за печат върху внушителен брой материали с и без покритие. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимационен печат.

Roland XF- 640

Софтуерът за управление на машината – Roland Versa Works – е съвместим и с много други рипове, налични на пазара като: Caldera, Colorgate, Onyx, EFI, Wasatch и др.
Удобен калкулатор /функция на рипа/, прецизно изчилява консумацията на мастила за всяка конкретна задача, което е несравнимо предимство при планиране на настоящи и бъдещи проекти.

За качеството на печата допринася и иновационната технология Intelligent Pass Control™, създадена за избягване на дефекти по време на печат чрез прецизно контролиране и разполагането на пасовете. Функцията „On support” позволява продължителна работа на машината без необходимост от постоянен персонален надзор, благодарение на възможността за дистанционно проследяване на работните операции.

Roland XF- 640

Roland XF -640 e идеален инструмент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, изложбена графика, постери и много други приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

Новата машина е отлично допълнение на другия модел от серията – 8-цветната режещопечатаща машина Roland XR -640

Roland XF- 640

За повече информация:
Графика МС ЕООД, оторизиран дилър на Roland DG Corporation за България:
София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов“ 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062 факс: 02/9200752
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.com

Интернет портал за печатни технологии.