ROQprint NEXT ще бъде представена по време на Copis от Полихром Сервиз

852
ROQprint NEXT ще бъде представена по време на Copis от Полихром Сервиз

ROQprint NEXT е създадена с уникални функции, които са предназначени само за машините с най-висока клас от семейството на ROQprint.

ROQprint NEXT

 

Моделът се отличава с независимото повдигане на всяка печатната глава и с задвижващ АС сервомотор, позволяващ увеличение на производителността с до 20%.

ROQprint NEXT  може да бъде конфигурирана от 6 до 18 цвята с максимално печатно поле 850 х1000 мм (двоен индекс) и с максимална производителност до 1200 бр. на час. Оборудвана е с електрическо задвижване с АС сервомотор, а печатните глави са с независима система за вдигане и 10‘‘ контролен палел. Тези отличителни характеристики са в основата на увеличената производителността с до 20%.

ROQprint NEXT има най-добрите функции за прецизна, гъвкава и бърза работа и същевременно удобна за работа от потребителя. Използва собствен софтуер, разработен съвместно с няколко от клиентите на компанията. Машината е създадена от печатари за печатари. Всяка печатна глава има собствен контролен панел, но като цяло машината може да бъде управляване от централния панел. Периферията (ROQflash, ROQfoil, ROQflock) е свързана към структурата на машината и целия информационен поток може да се управлява от централната конзола, позволяваща много бързо време за настройка. Като допълнение, използва PRU (Позитивна регистрационна единица), при което времето за настройка е още по-кратко и прави цялата дейност по-ефективна.

ROQprint NEXT е машината, от която имате нужда, с която ще имате предимство пред конкуренцията.

Повече информация можете да получите на щанда на Полихром Сервиз по време на Copi’s (02-04 октомври 2018)

гр. София
кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
www.polychrome.info

Профил на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Интернет портал за печатни технологии.