RYOBI става RMGT и ще показва мускули на drupa 2016

2073
RYOBI става RMGT и ще показва мускули на drupa 2016

В края на миналата година RYOBI смени дизайна и бранда на своите продукти, за да покаже съчетанието от силните страни на предишната Ryobi Limited, Mitsubishi Heavy Industries Printing и Packing Machinery.

RMGT 1050 LX-6  (означение RMGT 10)

На снимката: RMGT 1050LX-6 

 

Новият бранд RMGT (RYOBI MHI Graphic Technology) обяви и част от оборудването, което ще представи на предстоящата drupa 2016.

Изложбената площ на RMGT ще бъде на 850 м2. Ето някои от продуктите:

  • RMGT 1050 LX-6  (означение RMGT 10) – е шестцветена офсетова листова печатна машини в B1 формат с технологията LED-UV и лакираща секция. Тази машина е предназначена за печат на опаковки.
  • RMGT 920PF-8(означение RMGT 9) – осемцветна листова офсетова печатна машина във формат A1 с технологията LED-UV и система за обръщане на листите.
  • RMGT DP 790ST-4 – четирицветна цифрова печатна машина във формат B2, с течен тонер. 

Видео на серията 1050

На предишната drupa 2012 Ryobi показаха прототип на дигитална листова печатна машината за която Printguide ви съобщи. Машината е резултат от съвместна разработка с компанията Miyakoshi. Тази година по време на изложението RMGT ще демонстрират машината на живо.

drupa 2016 ще се проведе от 31 май до 10 юни 2016 в Дюселдорф.

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.