Sakurai ще представи нови печатни машини и технологии на Open House

1993
Sakurai ще представи нови печатни машини и технологии на Open House

Sakurai Graphic Systems Corporation ще направи демонстрации на живо на своите най-съвременни печатни машини и технологии по време на Spring Open House, който ще се проведе от 16 до 19 април 2014 г. във фабриката в Гифу, Япония.

Sakurai MSDR60 Direct Drive


Представянето на нови машини и технологии за офсетов и ситопечат включва:

Сериията Sakurai 880 SDC, 8-цветна офсетова печатна машина с лакова секция
Sakurai ще направи световен дебют, показвайки за пръв път своята 8-цветна офсетова печатна машина от серията 880. Тя е оборудвана с различни сушилни системи, включително IR и LED-UV за специални печатни приложения. Новата Sakurai 880 SDC е с работна скорост 15 000 листа на час. След Open House, първата 8-цветна преса на Sakurai ще бъде инсталирана в печатница в Северна Америка.

Sakurai MSDR60 Direct Drive, ротационна машина за ситопечат рола-към-рола
Ще може да се види и новата двуцветна линия, която включва развиваща секция, вертикален тип комбинирано топло/UV сушене, междинна секция, ламинираща и пренавиваща секции.

Вертикален тип комбинирана топло/UV сушилня Sakurai
Тази нова, високопроизводителна комбинирана сушилня ще работи с печатните машини модел MSDR60. Отпечатаните филми(медия) влизат в устройството вертикално, като по този начин в общо четири метра устройството ще може да се съхраняват около 30 метра филм(медия).

Sakurai ADS-MS80SD ротационна машина за ситопечат без захващачи
Sakurai разработи системата миналата година, но сега я подготви за практическо приложение. Изключителната въздушна система за засмукване пренася листовете на цилиндъра, вместо захващачи, за да сведе до минимум полето на захващачите и непечатаемата част на листа.

CST Digital Light Engraver (DLE Compact)
Технология computer to screen, с висока разделителна способност (2500 dpi). Елиминира филма за възпроизвеждане на сито-изображения с помощта на директно гравиране с UV светлина върху шаблон.

Sakurai ще представи също моделите двуцветни офсетови печатни машини 266SIP и 2102EPII, както и широкоформатната ротационна машина за ситопечат модел SC142AII.
За повече информация относно Gifu Factory Open House или подробности за някои от новите продукти и технологии, посетете www.sakurai.com.

Източник: whattheythink.com
Преведе: Мария Шабанска

Интернет портал за печатни технологии.