Scodix ще представи В1 дигитална машина на Drupa

1238
Scodix ще представи В1 дигитална машина на Drupa

Моделът Е106 на Scodix ще бъде представен на Drupa 2016. Дигиталната машина позволява печат върху медии с формат В1 (1060х760 мм) и скорост до 4000 листа в час.

С тези параметри моделът е подходящ за печатници, работещи в сферата на опаковките. От компанията производител обявиха, че вече има направени 8 поръчки на модела E106.

 

Scodix ще представи В1 дигитална машина на Drupa

Машината предлага и множество допълнителни функции, включително: печат на брайлов текст, дигитален релефен печат, топъл печат с променливи данни и други ефекти. Новото решение Scodix Sense, част от Е106, позволява печат с фолио върху фолио. Системата за топъл печат е разработена съвместно с Compact Foilers, а системата за подаване на хартията – от Mabeg Systems и позволява работа с широка гама от субстрати – от картон до пластмаси и метализирани продукти.

От Scodix заявяват, че печатниците, които изберат новия модел Е106 ще бъдат в състояние да предложат по-конкурентни цени за кратки тиражи, нови продукти, навлизане на нови пазари, което ще им спечели конкурентно предимство в тежките условия на пазара с добавена стойност.

Източник: www.scodix.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/