Screen поставя акцент върху W3200UV на Fespa

1306
Screen поставя акцент върху W3200UV на Fespa

Компанията ще използва шоуто, за да демонстрира възможностите на най-новото допълнение към широкоформатната си продуктова линия Truepress Jet range – W3200UV.

W3200UV на Fespa

 

Screen ще проведе демонстрации на щанда си. Там машината ще произвежда материали за различни приложения, включително високоскоростен лентикулярен печат и продукти с няколко слоя печат. Truepress Jet W3200UV е разработен от Screen съвместно с Inca Digital. Той е широкоформатна машина с високо качество и продуктивност, ориентирана към печатници, които искат да подменят принтерите си с ниска скорост на печат.

Възможностите на машината за многослоен печат позволяват производство на продукти с печат на до осем слоя за използване за реклами със задно осветление и комбинирани решения за работа през деня и нощта. Президентът на Screen Europe Brian Filler каза: „Fespa предлага перфектна възможност да демонстрираме значителната гъвкавост на иновативния W3200UV за производство на реклами със задно осветление, дисплеи за търговски обекти и табели. Тези възможности са съчетани с добра възвръщаемост на инвестицията.”

Производителят допълни, че възможността за произвеждане на продукти с висока добавена стойност, като лентикулярен и многослоен печат с „атрактивна от търговска гледна точка“ скорост прави W3200UV най-гъвкавата машина в класа.

W3200UV може да печата на твърди и гъвкави материали с размери до 3,2×1,6 м и максимална дебелина от 50 мм със скорост 85 кв. м. в час.

Източник: screeneurope.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.