Screen представиха високоскоростния Truepress Jet520ZZ

1895

Машината с най-висока производителност от серията Truepress Jet520 предлага скорост на печат от 175 000 страници A4 в час

Печатната система е в състояние да произвежда висококачествени цветни отпечатъци с високо качество със скорост до 220 метра в минута, което е еквивалента 175 000 страници A4 в час. Новата преса има почти удвоена производителност спрямо сегашния върхов модел от серията. Тя е разработена, за да оптимизира производството на персонализирани продукти с добавена стойност.

С възможностите си за производство на 4 милиона страници дневно, машината е предназначена за производство на промоционални материали, печат на вестници и книги. В момента Truepress Jet520 е най-успешната ролна цветна мастиленоструйна преса. По света има повече от 200 машини от тази серия. Truepress Jet520ZZ предлага ново ниво на ефективност за печат по заявка на хартия с ширина до 570 милиметра.

„Screen има много силни позиции, защото предлага най-широката гама машини, които могат да печатат разнообразни продукти с променлива информация, със скорост, която се определя от натоварването на клиентите”, каза Brian Forsdike, президент на Screen Europe. „Гъвкавостта, съчетана с висока производителност, качество и надеждност са ключовите елементи от продуктовата ни гама, в които индустрията инвестира. Докато други производители все още налагат първото си поколение машини на пазара, ние навлизаме във второто поколение високоскоростни мастиленоструйни системи”, допълни той.


Източник: globalprintmonitor.com

Текста написа: Мартин Новев

Още публикации за Screen:
Screen добавя възможности за многослоен печат към широкоформатните си машини
Screen представиха две версии на Truepress Jet520
Screen ще представи иновационни решения и технологии на IPEX 2010
Screen разкри първия компонент от новото си решение Equiosnet
Screen представиха Truepress Jet1600UV-F
Web-to-print възможности и за дигиталната преса Trupress 344
Screen ще покаже възможностите за печат върху текстил на Truepress Jet2500UV
Screen ви предлага да повишите качеството с PDF Polisher-Pro
Screen ще демонстрира Truepress Jet520
Screen вече доставя Platerite Ultima 40000

Интернет портал за печатни технологии.