Screen представиха две версии на Truepress Jet520

1543
Spread the love

Screen представиха две нови версии на печатната система Truepress Jet520 – най-успешната ролна мастиленоструйна преса в света.
Едноцветната версия Truepress Jet520EX е предназначена за печат позаявка и пощенски кампании, както и за печат на книги. ПълноцветнатаTruepress Jet520 CP съчетава висока разделителна способност от 720 x720 dpi с цена, която според производителя, ще привлече клиенти спо-малък обем работа.

Едноцветния Truepress Jet520EX, предлага скорости до 128 метра в минутаи разделителна способност от 720 x 360 dpi. Машината осигурявакачествено възпроизвеждане на полутонови изображения и текст. Тяпозволява на печатниците голяма гъвкавост при изработка на книги позаявка.

Пълноцветната система Truepress Jet520 CP е ролната мастиленоструйнапреса с най-висока разделителна способност на пазара. Тя възпроизвеждаярки, висококачествени изображения и ясен текст. Това я прави подходящаза поръчки, които обикновено се печатат с офсетови технологии, както иза типичните за цифровия печат изделия.

Цената на Truepress Jet520 CP е насочена към печатници, които сапреценили, че месечното им натоварване е твърде малко, за да оправдаепокупката на висококачествена производствена цифрова преса. Споредпроизводителя Truepress Jet520 CP е подходяща за всеки доставчик напечатни услуги, който реализира повече от един милион отпечатъкамесечно.

Truepress Jet520 се предлага в конфигурация за двустранен печат с единили два печатащи модула – SED (single engine duplex) или DED (doubleengine duplex).  Скоростта им на печат на SED версията е 420цветни отпечатъка в минута (64 метра в минута). Това я прави подходящаза натоварвания от един милион отпечатъка месечно, но може да отпечатадо 5 милиона. При нужда е лесно да се добави втори модул, който даувеличи скоростта при цветен печат до 1680 отпечатъка в минута (128метра в минута).

inline_368_https://printguide.info/images/2010-05-28.jpg

Източник: www.screeneurope.com

Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация