Screen представиха две версии на Truepress Jet520

1574

Screen представиха две нови версии на печатната система Truepress Jet520 – най-успешната ролна мастиленоструйна преса в света.

Едноцветната версия Truepress Jet520EX е предназначена за печат по заявка и пощенски кампании, както и за печат на книги. Пълноцветната Truepress Jet520 CP съчетава висока разделителна способност от 720 x 720 dpi с цена, която според производителя, ще привлече клиенти с по-малък обем работа.

Едноцветния Truepress Jet520EX, предлага скорости до 128 метра в минута и разделителна способност от 720 x 360 dpi. Машината осигурява качествено възпроизвеждане на полутонови изображения и текст. Тя позволява на печатниците голяма гъвкавост при изработка на книги по заявка.

Пълноцветната система Truepress Jet520 CP е ролната мастиленоструйна преса с най-висока разделителна способност на пазара. Тя възпроизвежда ярки, висококачествени изображения и ясен текст. Това я прави подходяща за поръчки, които обикновено се печатат с офсетови технологии, както и за типичните за цифровия печат изделия.

Цената на Truepress Jet520 CP е насочена към печатници, които са преценили, че месечното им натоварване е твърде малко, за да оправдае покупката на висококачествена производствена цифрова преса. Според производителя Truepress Jet520 CP е подходяща за всеки доставчик на печатни услуги, който реализира повече от един милион отпечатъка месечно.

Truepress Jet520 се предлага в конфигурация за двустранен печат с един или два печатащи модула – SED (single engine duplex) или DED (double engine duplex).  Скоростта им на печат на SED версията е 420 цветни отпечатъка в минута (64 метра в минута). Това я прави подходяща за натоварвания от един милион отпечатъка месечно, но може да отпечата до 5 милиона. При нужда е лесно да се добави втори модул, който да увеличи скоростта при цветен печат до 1680 отпечатъка в минута (128 метра в минута).

Truepress Jet520 CP

Източник: www.screeneurope.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.