Screen ще демонстрира Truepress Jet520

1793
Spread the love
Truepress Jet520 е пълноцветна мастиленоструйна система за печат с персонализирана информация, предназначена за вестници, книги и рекламни материали.
Машината ще бъдедемонстрирана на Hunkeler Innovation Days в Люцерн, Швейцария от 16до19 февруари. На изложението Screen ще покаже SED (single engineduplex) версията на Truepress Jet520 в действие, докато отпечатва копияот 160 странична книга с цветен текст, снимки, илюстрации и тонираникарета. Screen твърдят, че печатът ще отнеме по-малко от 2 минути накопие.

След това книгата ще бъде набрана и залепена с корица, отпечатана наTruepress 344 и довършена от специалист, който ще присъства наизложението. Truepress Jet520 също така ще отпечата различни видоверекламни материали и други мостри.

Screen вярват, че Truepress Jet520 е добра алтернатива за печат накниги и че тя ще се се настани в нишата за печат на къси тиражи иединични бройки цветни книги. Компанията допълва, че пазарният дял натози сегмент бързо се увеличава.

Мастиленоструйната технология може да осигури по-ниска цена на копие оттази на тонер-базираните устройства. Truepress Jet520 претендира да иманай-високата резолюция сред мастиленоструйните цифрови преси. Тя имаразделителна способност 720 точки на инч.

Jet520 може да бъде ефективен при обем на работата от два милиона ударана месец. Тя е способна да осъществи над 10 милиона месечно, когатонуждите на производството нараснат. Възможно е и две машини да работятзаедно, увеличавайки скоростта при двустранен печат (Dual EngineDuplex). Двете комбинирани машини ще могат да печатат двустранно налист с максимална ширина 520mm при обявена скорост до 1,680 удара вминута.

Източник: screeneurope.com

Биографична информация