Screen ще покаже възможностите за печат върху текстил на Truepress Jet2500UV

2122

Компанията ще покаже възможностите на голямоформатния принтер Truepress Jet2500UV за печат върху текстил, които допълват способността му да работи с повечето твърди и ролни материали

Демонстрацията ще се проведе на FESPA Digital Europe в Амстердам. Машината печата директно върху текстил с помощта на гъвкавата технология на Screen с ултравиолетово сушене. Според Screen по този начин могат да се създават разнообразни изделия без прилагане на традиционният сублимационен процес.

Truepress Jet2500UV използва мастилата с UV сушене на Screen и пиезо технологията им за определяне на размера на капката според медията. Така машината теоретично може да печата върху всякакви ролни и листови материали. Мастилата са създадени по начин, който ги прави подходящи за печат директно върху фабричните материали, без допълнителна обработка.

Скоростта от 34 кв. м. за час осигуряват на Truepress Jet2500UV е по-висока от тази на повечето системи за печат върху текстил. Според производителя цветовете са ярки и жизнени и няма нужда от специална обработка на материала преди или след отпечатването.

Източник: screeneurope.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.