Screen ще представи иновационни решения и технологии на IPEX 2010

1875

Под мотото “Вашето желание е нашият печат по заявка”, Screen ще демонстрират, производство по заявка на продукти с добавена стойност, промоционални материали и продукти с по-малко въздействие върху околната среда.

Нa Ipex (18-и до 25-и май в Бирмингам), Screen ще представят концепцията Equiosnet за създаване на универсален работен процес. Equiosnet позволява на доставчиците на печатни услуги да съчетаят CTP процесите и печата по заявка в общ работен процес. Equiosnet осигурява високо ниво на автоматизация, благодарение на новото поколение система за управление на работния процес Equios. За обработка на поръчките се използва Adobe PDF Print Engine 2. В павилиона за автоматизация на печата, Screen ще наблегне на връзката между производствения процес и автоматизацията с помощта на JDF.

На Ipex ще бъде показана и Truepress JetSX  – първата пълноцветна мастиленоструйна  листова печатна система с формат B2 (500х707 мм). Truepress JetSX предлага качество, близо до това на офсетовия печат, Максималната разделителна способност е 1 440 точки на инч. Машината има нова система за двустранен печат, която е част от стандартното оборудване. Системата има гъвкавостта, необходима за печат по заявка и възможност за двустранен печат на персонализирана информация. Това я прави подходяща за многобройни приложения

Други продукти на Screen, които ще бъдат показани на изложението са:

  • Truepress Jet520, пълноцветна мастиленоструйна ролна преса с признат рекорд в печата на промоционални материали и персонализирани продукти.
  • Truepress Jet2500UV е най-голямоформатната мастиленоструйна система на Screen. Тя е особено подходяща за печат на малки тиражи плакати и пана.
  • Truepress 344 висококачествена офсетова машина, която съчетава качеството на офсетовия печат с удобството на цифровите технологии.
  • Trueflow SE 7 е последната версия на системата за управление на работния процес на  Screen. Тя автоматизира електронния монтаж и позволява промени в последния момент.
  • Riteapprove SE 4 е онлайн система за преглед и одобрение на поръчки, която работи съвместно с Trueflow SE.
  • Продуктите от гамата PlateRite 8000N включват най-новите модели CTP системи PlateRite, които намаляват консумацията на електричество с 28% и имат подобрени параметри спрямо предишните модели.
  • PlateRite FX1524, флексографска CTP система, която осигурява по-високо качество на печат благодарение на максималната си разделителна способност от 4,800 точки на инч и системата Flexodot.


На снимката: Truepress Jet520

Източник: www.screenusa.com
Текста написа: Мартин Новев

В България продуктите на Screen се предлагат от Вълканов Трейд Екуипмънт

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.