Screen to ще покаже Truepress Jet520ZZ

1850

Компанията ще покаже за първи път в Европа върховия си модел ролна мастиленоструйна печатна система Truepress Jet520ZZ

Това ще се случи на Hunkeler Innovationdays в Люцерн от 14-и до 17-и февруари. На събитието Screen ще оповестят и първата инсталирана в Европа такава машина. Там ще дебютира и решението за управление на работния процес Screen EQUIOS, оптимизирано за възможностите на Truepress Jet520 за високоскоростен печат на продукти с персонализирана информация. Те могат да бъдат книги, промоционални материали, ръководства, брошури и вестници.

Truepress Jet520ZZ

EQUIOS е базиран на Adobe PDF Print Engine 2, което позволява на системата да обработва бързо и ефективно персонализирани продукти, които са цветни и със сложна графика. С помощта на последното поколение печатащи глави на Epson, новият Truepress Jet520ZZ може да печата пълноцветни, персонализирани продукти на хартия със ширина 520 милиметра със скорост 220 метра в минута. Това е равносилно на 173 280 страници A4 в час.

Машината е разработена, за да отговори на нарастващата нужда от печат на разнообразни висококачествени персонализирани печатни продукти с добавена стойност. Високопроизводителната система е ориентирана към печат в големи тиражи на промоционални материали, пощенски кампании, вестници и книги.

Източник: screeneurope.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. – Printstock.info

Интернет портал за печатни технологии.