Siegwerk придоби Van Son Liquids

1336
Siegwerk придоби Van Son Liquids

В прессъобщение, разпространено до медиите, Siegwerk обяви придобиването на една от водещите компании в Холандия Van Son Liquids, като по този начин има за цел да обогати своето портфолио от мастила на водна основа за хартиени и картонени медии.

 

Siegwerk придоби Van Son Liquids

 

Придобиващата компания е един от водещите международни доставчици на печатарски мастила за опаковки и етикети, докато холандската компания Van Son Liquids има 25 годишна история в производството на подобни материали в областта на флексо печата и гравюрата. Сделката включва прехвърляне на цялото техническо ноухау, продуктово портфолио и производствено оборудване, като Siegwerk се ангажира да запази марката AquaBase+. Van Son запазва правото да продължи да произвежда и доставя на световния пазар своя бранд за мастила, насочени към офсетовия печат.

Придобиването е поредната стъпка в стратегическата инвестиционна програма на Siegwerk, целяща налагането на компанията като доставчик на пълен набор от услуги за пазара на опаковки. Страните се споразумяха да не разкриват допълнителни финансови детайли по сключената сделка.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.siegwerk.com

Печатарски мастила за опаковки и етикети на компанията Van Son Liquids в България се продават от Полистор ООД

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/