SignLab – софтуер обхващащ процесите от дизайн до печат и рязане

1168
SignLab – софтуер обхващащ процесите от дизайн до печат и рязане
Spread the love

През последните 25 години разработеният от CADlink софтуер SignLab е един от най-предпочитаните продукти за производителите на табели и рекламни продукти, обединявайки на едно място почти всичко необходимо за целта – дизайн, печат и рязане.

 

Решението е подходящо, както продукти върху на винил, така също и за лазерно или 3D гравиране. В последната 10-та версия са включени над дузина нови възможности, фокусирани върху продуктивността, дизайна и свързаността. Сред най-специфичните нововъведения са скрипта за символи, позволяващ работа на всички съществуващи езици, както и интуитивната работа със слоеве. Максималното оползотворяване на площта върху медията при широкоформатен печат на контурни обекти е гарантирано от автоматизирана вградена опция. Потребителите имат достъп до библиотека с 1 милион клипарт изображения, инструмент за специални ефекти, както и възможност за работа с най-новите цветови палитри по Pantone, включително от метализирани такива. Решението поддържа и работа с над 30 вида баркодове.

В SignLab могат да се импортират PDF, SVG и много други широко използвани файлови формати, включително CDR X8 и STL (3D формат за печат). Софтуерът поддържа работа с почти всички големи производители на машини за печат и рязане.

SignLab V10 работи, както под 32 битова, така и под 64 битова операционна система Windows 10, 8 или 7. Решението е разделено на модули, като цените варират от 450 евро на частта за дизайн, до 2200 евро за пълната версия.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.cadlink.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.