STAHLS’ пусна на пазара няколко нови материала за аплкикация на плат

1984
Spread the love

Четири нови флекс материали от серията CAD-COLOR на американската компания STAHLS’.
Материалите са подходящи за еко-солвентен печат, рязане поконтур и за последваща апликация върху тениски, работни облекла и др.

inline_5_http://www.adcom.bg/Articles/Media/Stahls/Stahls-Glow.jpgCAD-COLOR Glow in the darkprintable e флекс с фото-луминисцентен ефект заеко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат, който заопределено време след осветяване продължава да свети в тъмното, кактоподсказва името му.
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Glow in the dark е материал, предназначен за печат съссолвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер наотпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът придава„живот“ на дизайна от щампата ви на тъмноблагодарение на фото-луминисцентния ефект, подходящ е за апликациявърху светли и тъмни материи.
Приложение:
Glow in the dark материалът е приложим за апликации върху 100%полиестерни, памучни и памучно-полиестерни тъкани. ПроизводителятSTAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температурадо 40°C.
     
inline_271_http://www.adcom.bg/Articles/Media/Stahls/Stahls-Silver.jpgCAD-COLOR Silver printableе флекс с метално-отразителен ефект за еко-солвентен печат, рязане поконтур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Silver е материал, предназначен за печат със солвентни илиеко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатанотоизображение и апликация върху плат. Материалът се отличава с голямблясък и металик ефект на изображението, подходящ е за апликация върхусветли и тъмни материи.
Приложение:
Silver материалът е приложим за апликации върху 100% полиестерни,памучни и памучно-полиестерни тъкани. Производителят STAHLS’препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
Необходимо е използване на *транспортно термоустойчиво фолио.
     
inline_369_http://www.adcom.bg/Articles/Media/Stahls/Stahls-Premium.jpgCAD-COLOR Premium Print PUе тънък и разтеглив полиуретанов материал с матов ефект заеко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 0,5м
Характеристики:
CAD-COLOR® Premium Print е бял PU материал, предназначен запечат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещплотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалътсе отличава със силна разтегливост и еластичност на щампата,непрозрачност, висока резолюция на отпечатаното и апликираноизображение, живи и плътни цветове. В зависимост от използванияпредпазен лист по време на трансфера, може да получите брилянтен цвят сматов или гланцов отенък.
Приложение:
PU Premium Print материала е приложим за апликирине върху 100% памучнитъкани, 100% полиестерни тъкани, тъкани със смесен състав отпамук/полиестер и др. Производителят STAHLS’ препоръчвамашинно пране на дрехата при температура до 40°C.
    
inline_349_http://www.adcom.bg/Articles/Media/Stahls/Stahls-SportsFilm.jpgCAD-COLOR Sportsfilmе материал за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върхуплат:
Характеристики:
CAD-COLOR Sportsfilm е полиуретанов материал, предназначен за печат съссолвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер наотпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът е фин иеластичен (88 микрона), подходящ е за апликация върху светли и тъмниматерии и се отличава с висока и плътна резолюция на изображението,живи и ярки цветове, много добро възпроизвеждане на skin тонове(човешка кожа), бързо съхнене на мастилата след печат, мек е на пипанеслед апликация, не се разпуква, бели или отлепя при разтегляне/опъванена дрехата.
Приложение:
Sportsfilm материалът е приложим за апликиране върху 100% полиестерни,памучни памучно-полиестерни тъкани, бленди от ликра, спандекс, найлон,найлонови плетки, найлонови мрежи, сатенени тъкани и др. ПроизводителятSTAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температурадо 60°C.

*Транспортното фолио може да бъде използвано до 5-6 пъти за вдигане надизайна. Също така, в зависимост от дизайна използването на транспортнофолио може да бъде избегнато.

Материалите се предлагат от фирма Адком.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.