STAHLS’ пусна на пазара няколко нови материала за аплкикация на плат

2060

Четири нови флекс материали от серията CAD-COLOR на американската компания STAHLS’.

Материалите са подходящи за еко-солвентен печат, рязане по контур и за последваща апликация върху тениски, работни облекла и др.

CAD-COLOR Glow in the dark printable e флекс с фото-луминисцентен ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат, който за определено време след осветяване продължава да свети в тъмното, както подсказва името му.
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Glow in the dark е материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът придава „живот“ на дизайна от щампата ви на тъмно благодарение на фото-луминисцентния ефект, подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи.
Приложение:
Glow in the dark материалът е приложим за апликации върху 100% полиестерни, памучни и памучно-полиестерни тъкани. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
     
CAD-COLOR Silver printable е флекс с метално-отразителен ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 50см.
Характеристики:
CAD-COLOR Silver е материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът се отличава с голям блясък и металик ефект на изображението, подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи.
Приложение:
Silver материалът е приложим за апликации върху 100% полиестерни, памучни и памучно-полиестерни тъкани. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
Необходимо е използване на *транспортно термоустойчиво фолио.
     
CAD-COLOR Premium Print PU е тънък и разтеглив полиуретанов материал с матов ефект за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Ширина на ролката 0,5м
Характеристики:
CAD-COLOR® Premium Print е бял PU материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът се отличава със силна разтегливост и еластичност на щампата, непрозрачност, висока резолюция на отпечатаното и апликирано изображение, живи и плътни цветове. В зависимост от използвания предпазен лист по време на трансфера, може да получите брилянтен цвят с матов или гланцов отенък.
Приложение:
PU Premium Print материала е приложим за апликирине върху 100% памучни тъкани, 100% полиестерни тъкани, тъкани със смесен състав от памук/полиестер и др. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 40°C.
    
CAD-COLOR Sportsfilm е материал за еко-солвентен печат, рязане по контур и апликация върху плат:
Характеристики:
CAD-COLOR Sportsfilm е полиуретанов материал, предназначен за печат със солвентни или еко-солвентни мастила, рязане по контур с режещ плотер на отпечатаното изображение и апликация върху плат. Материалът е фин и еластичен (88 микрона), подходящ е за апликация върху светли и тъмни материи и се отличава с висока и плътна резолюция на изображението, живи и ярки цветове, много добро възпроизвеждане на skin тонове (човешка кожа), бързо съхнене на мастилата след печат, мек е на пипане след апликация, не се разпуква, бели или отлепя при разтегляне/опъване на дрехата.
Приложение:
Sportsfilm материалът е приложим за апликиране върху 100% полиестерни, памучни памучно-полиестерни тъкани, бленди от ликра, спандекс, найлон, найлонови плетки, найлонови мрежи, сатенени тъкани и др. Производителят STAHLS’ препоръчва машинно пране на дрехата при температура до 60°C.

*Транспортното фолио може да бъде използвано до 5-6 пъти за вдигане на дизайна. Също така, в зависимост от дизайна използването на транспортно фолио може да бъде избегнато.

Материалите се предлагат от фирма Адком.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.