Stratasys отчетоха увеличено търсене на 3D принтера си Orthodesk

1856

Orthodesk е решение за „дигитална дентална медицина“, което според компанията производител е намерило добър прием на различни места по света.

дигитална дентална медицина

Stratasys е производител на 3D printers принтери и материали за лична употреба, създаване на прототипи и производство. Компанията обяви, че отчита увеличено търсене на принтера Objet30 OrthoDesk, който осигурява достъп до дигиталната дентална медицина до различни места по света като Саудитска Арабия, Австралия, Мавриций и Коста Рика.

Objet30 OrthoDesk е настолен принтер, който е проектиран, за да осигури достъп до предимствата на дигиталната дентална медицина. Тази система предлага нова гама възможности за малки дентални лаборатории. Това включва възможност за значително намаляване на сроковете за доставка, увеличени производствени възможности и премахва необходимостта от съхранение на обемисти шаблони.

„Objet30 OrthoDesk Printer допринесе за съкращаване на времето на доставка на зъботехническата лаборатория за клиентите ни в Бразилия.Той определено е голямо постижение“, обясни Bruno Gribel, директор на Compass3D, Бразилия.

„Докато денталните лаборатории постоянно търсят нови начини да увеличат бизнеса си и да повишат производителността, те се ориентират към нарастващото портфолио на от специализирани 3D принтери на Stratasys и уникалните им материали за денталната медицина. Тези решения предлагат прецизна и гъвкава технология за триизмерен печат за малки лаборатории и клиники, които искат да използват бъдещите технологии на денталната медицина днес.“

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.