Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери

1730
Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери

Sun Chemical ще демонстрира мастилата за широкоформатни цифрови пвчатни машини ESL (Ecosol Light) и Ultima на FESPA Digital Europe в Амстердам

Двата продукта са допълнение към продуктовата линия Streamline, която ще бъде представена от Sun Chemical. Тя се състои от висококачествени мастила, базирани на солветни, маслени и водни технологии за широк спектър от широкоформатни принтери.

Мастилата са създадени по начин, който гарантира, че имат подобен цвят и физически характеристики с тези на оригиналния производител. Така ще могат да бъдат използвани съществуващите цветови профили и настройки на печатните машини.

Мастилата ESL са разработени специално за широкоформатни принтери, производство на Roland. Всички мастила имат технически и производствени качества, които съответстват на оригиналните мастила като добри качества за дозиране през дюзите, ниска консумация на енергия при сушене, добро прилепване и устойчивост на химическо въздействие.

Мастилата  Ultima са създадени за широкоформатните принтери Mimaki JV33 и са съвместими и с Mimaki SS21. Те са негорими, безопасни, имат добро прилепване към широк обхват от медии и могат да осигурят на потребителите си значително намаляване на разходите.

Източник: sunchemical.com

Интернет портал за печатни технологии.