Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери

1696
Sun ще покаже мастила за широкоформатни принтери
Spread the love

Sun Chemical ще демонстрира мастилата за широкоформатни цифрови пвчатни машини ESL (Ecosol Light) и Ultima на FESPA Digital Europe в Амстердам
Двата продукта са допълнение към продуктовата линия Streamline, коятоще бъде представена от Sun Chemical. Тя се състои от висококачественимастила, базирани на солветни, маслени и водни технологии за широкспектър от широкоформатни принтери.

Мастилата са създадени по начин, който гарантира, че имат подобен цвяти физически характеристики с тези на оригиналния производител. Така щемогат да бъдат използвани съществуващите цветови профили и настройки напечатните машини.

Мастилата ESL са разработени специално за широкоформатни принтери,производство на Roland. Всички мастила имат технически и производственикачества, които съответстват на оригиналните мастила като добрикачества за дозиране през дюзите, ниска консумация на енергия присушене, добро прилепване и устойчивост на химическо въздействие.

Мастилата  Ultima са създадени за широкоформатните принтериMimaki JV33 и са съвместими и с Mimaki SS21. Те са негорими, безопасни,имат добро прилепване към широк обхват от медии и могат да осигурят напотребителите си значително намаляване на разходите.
inline_679_http://prepressbg.com/images/12-05.jpg

Източник: sunchemical.com

Биографична информация