Sun Chemical на Ipex /4-11 април/, PrintCity Hall1

2140
Sun Chemical на Ipex /4-11 април/, PrintCity Hall1

Нови технологии при мастилата върху многообразие от печатни материали ще бъдат демонстрирани с печат „на живо” по време на световното изложение Ipex в Бирмингам.

Sun Chemical организира „центрове на знанията” по приложения и интереси, където ще можете да видите последните новости и да зададете интересуващите Ви въпроси:

  • Webline Café“, което ще следи и представи иновациите в ролния печат
  • Color Standardization Centre” обединява Sun Chemical, System Brunner, Du Pont и MAN Roland. Тук ще можете да видите последните новости в мастила, софтуер и системни решения, за да се посрещат изискванията в процеса на стандартизиране в четирицветния офсетов печат.
  • Value Added Printing and Processing Centre” – ще Ви покаже, как само работата в партньорство и екип може да доведе до стойностни решения в печата. Насочено е вниманието към постижения в UVпечата, „защита на фирмената марка”, най-добрите достижения в печата на опаковки за хранителни продукти.
  • В “Packaging Integration Centre” ще можете в „жива демонстрация” да наблюдавате последните постижения в UV-съхнещите мастила на Sun Chemical.
  • В ‘Publication Centre’ най-ново поколение машина с обръщачка ще печата със специално разработена скала мастила, отговаряща на изискванията за стандартизиран офсетов процес.

„Целта ни на Ipex е да работим заедно с нашите глобални партньори и да покажем определящи и водещи решения, които ще допринесат за развитие на графичното изкуство и индустрия като цяло” / Фелипе Меладо, корпоративен вицепрезидент Sun Chemical Europe/

Sun Chemical, заедно с Bobst, UPM и MAN Roland е един от четирите основните партньори на PrintCity /www.printcity.de/.

Източник: Литомат – представител на Sun Chemical за България

Интернет портал за печатни технологии.