Sun Chemical Europe повишава цените на мастилата

1591

Sun Chemical Company обявиха увеличение на цените на печатарските мастила и всички други техни продукти от 1 януари 2013.

Точните проценти на увеличението ще зависят от конкретните продукти и региона, в който се предлагат. Увличението е валидно за европейските страни. Като причини за тази тяхна стъпка се посочват повишаващите се цени и недостига на суровини, екологичните ограничения , „слабото“ еврото, и други фактори.

Преди месец съобщихме за предстоящо увеличние на цените от страна и на Hubergroup: Мастилата на Hubergroup поскъпват от 1 януари 2013г.

Източник: www.sunchemical.com
Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.