teniskata.eu – нов онлайн магазин за отпечатани тениски

3055
teniskata.eu – нов онлайн магазин за отпечатани тениски

Тениските са отпечатани на дигиталния Kornit Storm II на Уи сел, а онлайн магазина предлага на потребителите голямо разноoбразие от размери, цветове и дизайни.

Онлайн магазинът предлага мъжки, дамски и унисекс отпечатани тениски, както и калъфи за смартфони. Освен това на teniskata.eu можете да намерите намаления на цените до 50% до септември месец и безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

 

онлайн магазин за отпечатани тениски

Повече за дигиталната печатна машина за директен печат върху текстил Kornit Storm II и възможностите и вижте тук.

За Уи Сел
гр. София
ул. Акад. Георги Бончев №4-6 (срещу 25-ти блок на БАН)
Тел.: 0878/ 516 155
Тел.: 0885/ 004 525

www.teniskata.eu

Профил на Уи Сел в Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.