Tesa Twinlock® – устойчиво решение за монтаж на флексопечатни форми

1470
Tesa Twinlock® – устойчиво решение за монтаж на флексопечатни форми

Нова оригинална технология за многократно използване на печатните ръкави във флексопечата.

Tesa Twinlock®

 

Концепцията на tesa Twinlock® е сравнително проста, тя е реализирана във вид на самозалепващи компресивни ръкави за монтаж на вашите флексопечатни форми.

Създаването на tesa Twinlock® е на основата на печатния ръкав посредством специален слой от пенополиретанова пяна. Тази пенополиоретанова пяна съдържа отворени клетки, които осигуряват равномерна наситеност и дълготрайно запазване на качеството на печата.

Структурата на отворените клетки е ключови опция, тъй като тя ефективно поема (абсорбира) вибрациите при печата, като същевременно изисква кратка настройка на печатната машина.

На повърхността на пенополиоретанова пяна е нанесен уникален Twinlock® лепилен слой. Това е специално обработен полимер, който е бил създаден, за да може да поддържа силна лепливост и постоянни лепилни качества. След използването му и след внимателно почистване на цилиндъра той е готов за многократно използване. Тази комбинация от лепило и отворени клетки прави Twinlock® уникална технология в световен мащаб.

 

Tesa Twinlock® 

Предлага се в четири варианта с три вида твърдости подходящи за всяка задача във флексопечата.

 

Tesa Twinlock®Tesa Twinlock®

 

 

 

 

 

 

 

 

 

85% от печатарите, които използват Twinlock®, са предпочели да използват средната твърдост. Останали те 15 % са еднакво разпределени между меките и твърда пенополиоретанова пяна. 

Перфектна комбинация от цена, качество и устойчивост

 

Tesa Twinlock®

Полиоретановата пяна осигурява висока компресивност

Поради уникалната си структура на отворени клетки в полиоретановата пяна, тя винаги успява напълно да са самовъзстанови след всеки отпечатък.

tesa Twinlock® – уникален качествен контрол

Tesa Twinlock® Диаметърът на всеки ръкав е прецизно измерван с лазер по време и в края на производствения процес. Външния диаметър на всеки ръкав е в перфектните граници. Толеранса на ръкава на tesa Twinlock® е +/- 2/100mm. При производството на Twinlock  ние можем да скрепим всеки ръкав на всеки 0.01 mm.

Ползи от tesa Twinlock®

  • спестява разходи и време при монтажа
  • плътен печат заради структурата на отворени клетки на пенополиоретановата пяна на tesa Twinlock®
  • спецификата на залепване на tesa Twinlock® позволява многократно монтиране и демонтиране на печатната форма
  • решението за устойчивото и многократно монтиране значително подобрява въглеродния отпечатък
  • възвръщаемост на инвестицията след 25-кратна употреба

Повече информация можете да намерите при фирма Полистор
 
гр. София
ул. Мюнхен №14
БЦ Искър-ЮГ
Тел.: 02/ 423 18 13
Тел.: 0882/ 435 105
Тел.: 0882/ 421 174
office@polystore.eu
www.polystore.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.